Meer dan 10 jaar ervaring
Altijd gratis bezorging

Categorie info Categorie Categorie

Hardheid info Hardheid Hardheid

Kussen type info Kussen type Kussen type

Kussenovertrek info Kussenovertrek Kussenovertrek

Kussenvulling info Kussenvulling Kussenvulling

Maat info Maat Maat

Matrashoes info Matrashoes Matrashoes

Matrashoogte info Matrashoogte Matrashoogte

Matrasmaat info Matrasmaat Matrasmaat

Matrasvulling info Matrasvulling Matrasvulling

Thermisch type info Thermisch type Thermisch type

Type bekleding info Type bekleding Type bekleding

Type dekbed info Type dekbed Type dekbed

Type vulling info Type vulling Type vulling

Multipocket Matrassen

De Multipocket-matrassen zijn het resultaat van inspanningen om het slaapcomfort op pocketverenmatrassen te verbeteren. De kenmerken van een Multipocket-matras zijn vergelijkbaar met die van een pocketverenmatras, met als verschil dat de puntelasticiteit aanzienlijk beter is vanwege het grotere aantal veren, die net als bij pocketverenmatrassen in afzonderlijke zakjes zijn geplaatst.

Enig resultaat

Materassen Multipocket – Innovatieve benadering van binnenveringsmatrassen

De Multipocket-matrassen vertegenwoordigen een innovatieve benadering van binnenveringsmatrassen. De innovatieve constructie van de veren en hun plaatsing in textiele zakjes verbetert aanzienlijk het comfort van het gebruik van binnenveringsmatrassen. Multipocket-matrassen behoren tot de topklasse van binnenveringsmatrassen en vinden een breed publiek.

De cilindrische vorm van de veren en hun grote aantal, ongeveer 500 stuks per vierkante meter, zorgen voor uitstekende puntondersteuning. Puntelasticiteit is een progressieve benadering van het ondersteunen van het lichaam tijdens de slaap. Het in individuele zakjes plaatsen van de veren is ook een innovatief idee om het geluid van de veren te dempen, waardoor de slaap niet alleen comfortabel maar ook stil is.

Multipocket-binnenveringsmatrassen – Ideaal voor koppels

De veren oefenen alleen druk uit op het lichaam op de plaats waar ze ermee in contact komen. Elke veer vormt een apart ondersteuningspunt, waardoor elke veer een andere druk opvangt. Veren waar het lichaam niet op rust, zijn niet actief. Daarom zijn Multipocket-matrassen ideaal voor koppels. Individueel werkende veren zorgen ervoor dat elke gebruiker rustig kan slapen, zonder gestoord te worden door de bewegingen van de partner. De andere persoon merkt niet wanneer de partner zich omdraait, draait of opstaat.

Multipocket-matrassen – Hardheidszones

Bij de meeste Multipocket-matrassen worden hardheidszones toegepast om de puntelasticiteit te versterken. Dankzij deze zones past het matras zich perfect aan de anatomie van het lichaam aan, waardoor de wervelkolom een gezonde, anatomisch correcte positie behoudt.

Multipocket-matrassen zijn zeer duurzaam. De veren, gemaakt van hoogwaardig hoogkoolstofstaaldraad, zijn bestand tegen corrosie, breuken en vervormingen. Een Multipocket-matras is ook een goede keuze voor mensen met een hoger lichaamsgewicht. De veren zijn flexibel maar ook bestand tegen zware belastingen, waardoor een zwaarder persoon niet in ongemakkelijke kuilen zal wegzakken.

Multipocket-matrassen zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Dit zijn matrassen met zones (van 5 tot 7 zones), waarbij veren met verschillende hardheden worden gebruikt. De verdeling van de zones komt overeen met de anatomische structuur van het lichaam, dus in elke zone vinden we veren met verschillende elasticiteit. Een toevoeging aan elke pocketmatras is schuim, dat de veren beschermt en, afhankelijk van het type, het gebruikscomfort verbetert of de revalidatie-eigenschappen van het matras versterkt.