Meer dan 10 jaar ervaring
Altijd gratis bezorging

Hardheid info Hardheid Hardheid

Kussen type info Kussen type Kussen type

Kussenovertrek info Kussenovertrek Kussenovertrek

Kussenvulling info Kussenvulling Kussenvulling

Maat info Maat Maat

Matrashoes info Matrashoes Matrashoes

Matrashoogte info Matrashoogte Matrashoogte

Matrasmaat info Matrasmaat Matrasmaat

Matrasvulling info Matrasvulling Matrasvulling

Thermisch type info Thermisch type Thermisch type

Type bekleding info Type bekleding Type bekleding

Type dekbed info Type dekbed Type dekbed

Type vulling info Type vulling Type vulling

Multipocket Matrassen 120x200

MultiPocket-matrassen van 120×200 zijn het resultaat van intensieve inspanningen om het slaapcomfort op pocketverenmatrassen te verhogen. Hoewel de kenmerken van MultiPocket-matrassen vergelijkbaar zijn met die van traditionele pocketverenmatrassen, is het belangrijkste verschil de aanzienlijk hogere puntelasticiteit. Dit is het resultaat van een groter aantal veren dat, net als bij traditionele pocketverenmatrassen, in afzonderlijke zakken is geplaatst

Enig resultaat

Luxe Slapen: MultiPocket Pocketveren Matras in Maat 120×200 cm

MultiPocket-matrassen vertegenwoordigen een innovatieve benadering van het concept van pocketverenmatrassen. Hun moderne constructie van veren, geplaatst in textiele zakken, verhoogt aanzienlijk het comfort van dit type matras en vertegenwoordigt de hoogste kwaliteit onder de verenmatrassen, wat wordt erkend door een breed scala aan gebruikers.

De cilindrische vorm van de veren en hun grote aantal – ongeveer 500 stuks per vierkante meter – zorgen voor uitstekende puntelasticiteit, wat een moderne benadering is van het ondersteunen van het lichaam tijdens het slapen. Het plaatsen van veren in afzonderlijke zakken is ook een innovatieve oplossing om het geluid van veren te dempen, wat resulteert in niet alleen comfortabel slapen, maar ook in een rustige slaapomgeving.

MultiPocket Pocketveren Matras – 120×200 cm

MultiPocket-matrassen van 120×200 cm garanderen een uitstekende slaapcomfort en volledige ondersteuning voor het lichaam. De innovatieve constructie van veren in afzonderlijke zakken biedt ongeëvenaarde puntondersteuning. Dankzij de cilindrische vorm en ongeveer 500 veren per vierkante meter passen de matrassen perfect bij de lichaamsvorm, waardoor drukpunten worden geëlimineerd en gelijkmatige ondersteuning wordt geboden. Hun hoge puntelasticiteit zorgt ervoor dat MultiPocket-matrassen zich aanpassen aan de individuele slaapbehoeften, met maximaal comfort tijdens elke nacht. Bovendien elimineert het innovatieve plaatsen van veren in zakken effectief geluid tijdens het veranderen van positie, wat resulteert in een rustige en veilige slaap. Door te kiezen voor MultiPocket-pocketverenmatrassen in de maat 120×200 cm, investeert u in slaapkwaliteit en betrouwbare ondersteuning voor het lichaam.

MultiPocket Matras 120×200 cm – Hardheidszones

De meeste MultiPocket-matrassen zijn uitgerust met hardheidszones, die de puntelasticiteit aanzienlijk versterken. Hierdoor past het matras perfect bij de anatomische structuur van het lichaam, waardoor de wervelkolom een gezonde, anatomisch correcte positie behoudt.

MultiPocket-matrassen zijn buitengewoon duurzaam. De veren, gemaakt van hoogwaardig koolstofstaaldraad, zijn bestand tegen corrosie, breuk en vervorming. Een MultiPocket-matras is ook een uitstekende keuze voor mensen met een hoger lichaamsgewicht, omdat de veerkrachtige veren tegelijkertijd bestand zijn tegen aanzienlijke belastingen, waardoor een persoon met een hoger gewicht geen ongemakkelijke kuilen zal ervaren.

MultiPocket-matrassen zijn verkrijgbaar in verschillende versies, waaronder matrassen met zones (van 5 tot 7 zones), waarin veren met verschillende hardheden zijn gebruikt. Het zonesysteem komt overeen met de natuurlijke lichaamsbouw, waarbij elke zone veren met verschillende elasticiteit bevat. Bovendien is elke pocketmatras uitgerust met een schuimlaag die de veren beschermt en het gebruiksgemak verhoogt of de revalidatie-eigenschappen van het matras versterkt, afhankelijk van het type.