Meer dan 10 jaar ervaring
Altijd gratis bezorging

Hardheid info Hardheid Hardheid

Kussen type info Kussen type Kussen type

Kussenovertrek info Kussenovertrek Kussenovertrek

Kussenvulling info Kussenvulling Kussenvulling

Maat info Maat Maat

Matrashoes info Matrashoes Matrashoes

Matrashoogte info Matrashoogte Matrashoogte

Matrasmaat info Matrasmaat Matrasmaat

Matrasvulling info Matrasvulling Matrasvulling

Thermisch type info Thermisch type Thermisch type

Type bekleding info Type bekleding Type bekleding

Type dekbed info Type dekbed Type dekbed

Type vulling info Type vulling Type vulling

Multipocket Matrassen 140x200

MultiPocket-matrassen van 140×200 zijn het resultaat van intensieve inspanningen om het slaapcomfort op pocketverenmatrassen te verbeteren. Hoewel de kenmerken van deze matrassen vergelijkbaar zijn met die van traditionele pocketverenmatrassen, is het belangrijkste verschil een aanzienlijk grotere puntelasticiteit. Dit is het gevolg van een groter aantal veren dat, net als bij traditionele pocketverenmatrassen, in afzonderlijke zakken is geplaatst

Enig resultaat

Luxe Slapen: MultiPocket Pocketveren Matras in Maat 140×200 cm

MultiPocket-matrassen revolutionaliseren de benadering van het concept van pocketverenmatrassen. Hun innovatieve constructie van veren, geplaatst in textiele zakken, verhoogt aanzienlijk het comfort van dit type matras en vertegenwoordigt de hoogste kwaliteit onder de verenmatrassen, wat wordt erkend door een breed scala aan gebruikers.

De cilindrische vorm van de veren en hun aantal – ongeveer 500 stuks per vierkante meter – garanderen uitstekende puntelasticiteit en presenteren een moderne benadering van het ondersteunen van het lichaam tijdens het slapen. Het plaatsen van veren in afzonderlijke zakken is een innovatieve oplossing om het geluid van veren te dempen, wat resulteert in niet alleen comfortabel slapen, maar ook in een rustige slaapomgeving.

MultiPocket Pocketveren Matras in Maat 140×200 cm – Ideaal voor Koppels

Veren oefenen alleen druk uit op het lichaam op het punt van contact. Elke veer vormt een apart ondersteuningspunt, wat betekent dat elke veer een andere druk absorbeert. Veren die niet door het lichaam worden belast, blijven inactief. Daarom zijn MultiPocket-matrassen perfect geschikt als matrassen voor twee personen. De afzonderlijk werkende veren laten beide gebruikers rustig slapen zonder gestoord te worden door de bewegingen van de partner. De tweede persoon voelt geen verschuivingen wanneer de partner van positie verandert, beweegt of opstaat.

MultiPocket Matras 140×200 cm – Hardheidszones

De meeste MultiPocket-matrassen hebben hardheidszones die de puntelasticiteit aanzienlijk versterken. Hierdoor past het matras perfect bij de anatomische structuur van het lichaam en ondersteunt het het behoud van een gezonde, anatomisch correcte wervelkolompositie.

MultiPocket-matrassen onderscheiden zich door hun buitengewone duurzaamheid. Veren gemaakt van hoogwaardig koolstofstaaldraad zijn bestand tegen corrosie, breuk en vervorming. Een MultiPocket-matras is ook een uitstekende keuze voor mensen met een hoger lichaamsgewicht, omdat de veerkrachtige veren tegelijkertijd bestand zijn tegen aanzienlijke belastingen, waardoor een persoon met een hoger gewicht geen ongemakkelijke kuilen zal ervaren.

MultiPocket-matrassen zijn verkrijgbaar in verschillende versies, waaronder matrassen met hardheidszones (van 5 tot 7 zones), waarin veren met verschillende hardheden zijn gebruikt. Het zonesysteem komt overeen met de natuurlijke lichaamsbouw, waarbij elke zone veren met verschillende elasticiteit bevat. Bovendien is elke pocketmatras uitgerust met een schuimlaag die de veren beschermt en het gebruiksgemak verhoogt of de revalidatie-eigenschappen van het matras versterkt, afhankelijk van het type