Meer dan 10 jaar ervaring
Altijd gratis bezorging

Hardheid info Hardheid Hardheid

Kussen type info Kussen type Kussen type

Kussenovertrek info Kussenovertrek Kussenovertrek

Kussenvulling info Kussenvulling Kussenvulling

Maat info Maat Maat

Matrashoes info Matrashoes Matrashoes

Matrashoogte info Matrashoogte Matrashoogte

Matrasmaat info Matrasmaat Matrasmaat

Matrasvulling info Matrasvulling Matrasvulling

Thermisch type info Thermisch type Thermisch type

Type bekleding info Type bekleding Type bekleding

Type dekbed info Type dekbed Type dekbed

Type vulling info Type vulling Type vulling

Multipocket Matrassen 160x200

MultiPocket-matrassen van 160×200 zijn het resultaat van intensieve inspanningen om het slaapcomfort op pocketverenmatrassen te verbeteren. Hoewel de kenmerken van deze matrassen vergelijkbaar zijn met die van traditionele pocketverenmatrassen, is het belangrijkste verschil een aanzienlijk grotere puntelasticiteit. Dit is het gevolg van een groter aantal veren dat, net als bij traditionele pocketverenmatrassen, in afzonderlijke zakken is geplaatst

Enig resultaat

Slapen in Luxe: MultiPocket Pocketveren Matras in Afmetingen 160×200

MultiPocket matrassen van 160×200 zijn een revolutie in het concept van pocketverenmatrassen dankzij de innovatieve constructie van veren die in textielzakken zijn geplaatst. Ze vertegenwoordigen de hoogste kwaliteit onder de pocketverenmatrassen en worden erkend door gebruikers. De cilindrische vorm en ongeveer 500 veren per vierkante meter bieden uitstekende puntondersteuning, wat een moderne benadering van het ondersteunen van het lichaam tijdens de slaap laat zien. Het plaatsen van de veren in afzonderlijke zakken is een innovatieve oplossing die lawaai elimineert en een rustige slaapomgeving creëert, wat resulteert in comfortabele nachtrust.

MultiPocket Pocketveren Matras in Afmetingen 180×200 cm – Ideaal voor Koppels

Veren werken alleen op de plek waar ze contact maken met het lichaam, waarbij elke veer een apart ondersteuningspunt vormt dat verschillende druk absorbeert. Onbelaste veren blijven inactief. Daarom zijn MultiPocket-matrassen van 180×200 perfect geschikt als matrassen voor twee personen. Individueel werkende veren laten beide gebruikers rustig slapen, zonder verstoringen door de bewegingen van de partner. De tweede persoon voelt geen verschuivingen wanneer de partner van positie verandert, beweegt of opstaat.

MultiPocket Pocketveren Matras in Afmetingen 160×200 cm – Hardheidszones

MultiPocket-matrassen zijn meestal uitgerust met hardheidszones die de puntelasticiteit aanzienlijk verhogen. Hierdoor past het matras zich perfect aan aan de anatomische structuur van het lichaam, wat helpt bij het behouden van een gezonde, anatomisch correcte positie van de wervelkolom.

Ze kenmerken zich ook door uitzonderlijke duurzaamheid, omdat de veren gemaakt zijn van hoogwaardig hoog koolstofstaaldraad en bestand zijn tegen corrosie, breuk en vervorming. MultiPocket-matrassen zijn een uitstekende keuze, vooral voor mensen met een hoger lichaamsgewicht, omdat de elastische veren tegelijkertijd bestand zijn tegen aanzienlijke belastingen en ongemakkelijke inzinkingen elimineren.

De varianten van MultiPocket-matrassen omvatten verschillende hardheidszones (van 5 tot 7 zones), met veren van verschillende hardheid. De zones zijn afgestemd op de natuurlijke lichaamsbouw, met veren van verschillende elasticiteit in elke zone. Bovendien heeft elk pocketverenmatras een laag schuim die de veren beschermt en het comfort verhoogt of de revalidatie-eigenschappen van het matras versterkt, afhankelijk van het type.