Meer dan 10 jaar ervaring
Altijd gratis bezorging

Hardheid info Hardheid Hardheid

Kussen type info Kussen type Kussen type

Kussenovertrek info Kussenovertrek Kussenovertrek

Kussenvulling info Kussenvulling Kussenvulling

Maat info Maat Maat

Matrashoes info Matrashoes Matrashoes

Matrashoogte info Matrashoogte Matrashoogte

Matrasmaat info Matrasmaat Matrasmaat

Matrasvulling info Matrasvulling Matrasvulling

Thermisch type info Thermisch type Thermisch type

Type bekleding info Type bekleding Type bekleding

Type dekbed info Type dekbed Type dekbed

Type vulling info Type vulling Type vulling

Multipocket Matrassen 180x200

MultiPocket-matrassen met een afmeting van 180×200 cm zijn het resultaat van intensieve inspanningen om het slaapcomfort op pocketverenmatrassen te verbeteren. Hoewel ze vergelijkbare kenmerken hebben als traditionele pocketverenmatrassen, is het belangrijkste verschil een uitzonderlijk hogere puntelasticiteit. Dit is het resultaat van een groter aantal veren die, net als bij traditionele pocketverenmatrassen, in afzonderlijke zakken zijn geplaatst.

Enig resultaat

Luxe Slapen: MultiPocket Springmatrassen in de afmeting van 180×200 cm

Revolutionaliseren het concept van springmatrassen door de innovatieve constructie van veren in textiele zakken. Ze vertegenwoordigen de hoogste kwaliteit onder de springmatrassen en worden gewaardeerd door een breed scala aan gebruikers. De cilindrische vorm en ongeveer 500 veren per vierkante meter bieden uitstekende puntelasticiteit, wat een moderne benadering van het ondersteunen van het lichaam tijdens het slapen laat zien. Het plaatsen van veren in aparte zakken is een innovatieve oplossing die het geluid elimineert en een rustige slaapomgeving creëert, wat resulteert in een comfortabele nachtrust.

MultiPocket Springmatrassen in de afmeting van 180×200 cm – ideaal voor stellen

De veren werken alleen op de plaats waar ze in contact komen met het lichaam, waarbij elke veer een afzonderlijk ondersteuningspunt vormt dat verschillende druk absorbeert. Onbelaste veren blijven inactief. Daarom zijn MultiPocket-matrassen ideaal voor stellen. Individueel werkende veren laten beide gebruikers rustig slapen zonder verstoringen door de bewegingen van de partner. De andere persoon voelt geen bewegingen wanneer de partner van positie verandert, beweegt of opstaat.

MultiPocket-matrassen in de afmeting van 180×200 cm – hardheidszones

MultiPocket-matrassen van 180×200 cm zijn meestal uitgerust met hardheidszones die de puntelasticiteit aanzienlijk versterken. Hierdoor past de matras zich perfect aan aan de anatomische structuur van het lichaam en ondersteunt het een gezonde, anatomisch correcte wervelkolompositie.

Ze onderscheiden zich ook door hun uitzonderlijke duurzaamheid, omdat veren gemaakt van hoogwaardig hoogkoolstofstaaldraad bestand zijn tegen corrosie, breuken en vervormingen. MultiPocket-matrassen zijn een uitstekende keuze, vooral voor mensen met een hoger lichaamsgewicht, omdat de flexibele veren tegelijkertijd bestand zijn tegen aanzienlijke belastingen en ongemakkelijke inzinkingen elimineren.

De variëteiten van MultiPocket-matrassen in de afmeting van 180×200 cm omvatten verschillende hardheidszones (van 5 tot 7 zones), waarbij veren met verschillende hardheden worden gebruikt. De zones zijn ontworpen in overeenstemming met de natuurlijke lichaamsbouw, waardoor veren met verschillende elasticiteit in elke zone worden gegarandeerd. Bovendien heeft elke pocketverenmatras een schuimlaag die de veren beschermt en het gebruikscomfort verhoogt of de revalidatie-eigenschappen van de matras versterkt, afhankelijk van het type