Meer dan 10 jaar ervaring
Altijd gratis bezorging

Hardheid info Hardheid Hardheid

Kussen type info Kussen type Kussen type

Kussenovertrek info Kussenovertrek Kussenovertrek

Kussenvulling info Kussenvulling Kussenvulling

Maat info Maat Maat

Matrashoes info Matrashoes Matrashoes

Matrashoogte info Matrashoogte Matrashoogte

Matrasmaat info Matrasmaat Matrasmaat

Matrasvulling info Matrasvulling Matrasvulling

Thermisch type info Thermisch type Thermisch type

Type bekleding info Type bekleding Type bekleding

Type dekbed info Type dekbed Type dekbed

Type vulling info Type vulling Type vulling

Multipocket Matrassen 200x200

Matrassen Multipocket van 200×200 cm zijn het resultaat van intensief werk om het slaapcomfort op pocketveringmatrassen te verbeteren. Hoewel ze vergelijkbare kenmerken hebben als traditionele pocketveringmatrassen, is het belangrijkste verschil een uitzonderlijk hogere puntelasticiteit. Dit is het resultaat van een groter aantal veren, net als bij traditionele pocketveringmatrassen, die in aparte zakken zijn geplaatst.

Enig resultaat

Slaap in Comfortabele Betrouwbaarheid: MultiPocket Springmatrassen van 200×200 cm

MultiPocket Springmatrassen veranderen het gezicht van springmatrassen met hun moderne constructie van veren die in textiele zakken zijn geplaatst. Ze vertegenwoordigen de hoogste standaard onder springmatrassen en winnen de waardering van gebruikers. De cilindervormige vorm en ongeveer 500 veren per vierkante meter garanderen uitstekende puntelasticiteit, waarmee een innovatieve benadering van het ondersteunen van het lichaam tijdens het slapen wordt gepresenteerd. Het plaatsen van veren in afzonderlijke zakken is een innovatieve oplossing die geluid elimineert en een rustige slaapomgeving creëert, wat resulteert in comfortabele nachten.

MultiPocket Springmatrassen van 200×200 cm – Ideaal voor Koppels

Veren werken alleen op de plaats waar ze in contact komen met het lichaam, waarbij elke veer een apart ondersteuningspunt vormt dat verschillende druk absorbeert. Veren die niet worden belast door het lichaam blijven inactief. Daarom zijn MultiPocket-matrassen perfect voor twee personen. Individueel werkende veren laten beide gebruikers rustig slapen zonder verstoringen door de bewegingen van de partner. De andere persoon voelt geen verschuivingen wanneer de partner van positie verandert, beweegt of opstaat.

MultiPocket Matrassen 200×200 cm – Hardheidszones

MultiPocket-matrassen van 180×200 cm hebben meestal hardheidszones die de puntelasticiteit aanzienlijk versterken. Hierdoor past de matras perfect bij de anatomische structuur van het lichaam en ondersteunt het een gezonde, anatomisch correcte houding van de wervelkolom.

Ze zijn ook buitengewoon duurzaam omdat veren gemaakt zijn van hoogwaardig koolstofstaaldraad dat bestand is tegen corrosie, breuk en vervorming. MultiPocket-matrassen zijn een uitstekende keuze, vooral voor mensen met een hoger lichaamsgewicht, omdat de flexibele veren tegelijkertijd bestand zijn tegen aanzienlijke belastingen, waardoor ongemakkelijke kuilen worden geëlimineerd.

Verschillende versies van MultiPocket-matrassen van 180×200 omvatten verschillende hardheidszones (van 5 tot 7 zones), met veren van verschillende hardheden. Het zonesysteem komt overeen met de natuurlijke lichaamsbouw, met veren van verschillende elasticiteit in elke zone. Bovendien is elke pocketmatras uitgerust met een schuimlaag die de veren beschermt en het gebruikscomfort verhoogt of de revalidatie-eigenschappen van de matras versterkt, afhankelijk van het type