Meer dan 10 jaar ervaring
Altijd gratis bezorging

Hardheid info Hardheid Hardheid

Kussen type info Kussen type Kussen type

Kussenovertrek info Kussenovertrek Kussenovertrek

Kussenvulling info Kussenvulling Kussenvulling

Maat info Maat Maat

Matrashoes info Matrashoes Matrashoes

Matrashoogte info Matrashoogte Matrashoogte

Matrasmaat info Matrasmaat Matrasmaat

Matrasvulling info Matrasvulling Matrasvulling

Thermisch type info Thermisch type Thermisch type

Type bekleding info Type bekleding Type bekleding

Type dekbed info Type dekbed Type dekbed

Type vulling info Type vulling Type vulling

Multipocket Matrassen 200x220

MultiPocket Matrassen 200×220 cm herdefiniëren het concept van springmatrassen door een innovatieve constructie van veren die in textiele zakken zijn geplaatst. Ze vertegenwoordigen de hoogste kwaliteit onder springmatrassen en verdienen de waardering van gebruikers. De cilindervormige vorm en ongeveer 500 veren per vierkante meter bieden uitstekende puntelasticiteit, wat een moderne benadering van lichaamsondersteuning tijdens het slapen presenteert. Het plaatsen van veren in afzonderlijke zakken is een innovatieve oplossing die geluid elimineert en een rustige slaapomgeving creëert, wat resulteert in comfortabele nachten

Enig resultaat

Slapen in Comfortabele Betrouwbaarheid: MultiPocket Springmatrassen van 200×220 cm

MultiPocket Springmatrassen veranderen de perceptie van springmatrassen met hun innovatieve constructie van veren in textiele zakken. Ze vertegenwoordigen de hoogste standaard onder springmatrassen en winnen erkenning van gebruikers. De cilindervormige vorm en ongeveer 500 veren per vierkante meter bieden uitstekende puntelasticiteit, wat een innovatieve benadering van lichaamsondersteuning tijdens het slapen presenteert. Het plaatsen van veren in afzonderlijke zakken is een moderne oplossing die geluid elimineert en een rustige slaapomgeving creëert, wat resulteert in een comfortabele nachtrust.

MultiPocket Springmatrassen van 200×220 cm – ideaal voor stellen

Veren hebben alleen invloed op het gebied waar ze in contact komen met het lichaam, en elke veer fungeert als een apart ondersteuningspunt, waardoor verschillende drukken worden geabsorbeerd. Veren die niet worden belast door het lichaam blijven in rust. Daarom zijn MultiPocket-matrassen ideaal voor twee personen. Individueel werkende veren laten beide gebruikers rustig slapen, zonder verstoringen door de bewegingen van de partner. De andere persoon voelt geen bewegingen wanneer de partner van positie verandert, beweegt of opstaat.

MultiPocket Springmatrassen 200×220 cm – hardheidszones

MultiPocket-matrassen van 200×220 cm zijn meestal uitgerust met hardheidszones die de puntelasticiteit aanzienlijk versterken. Hierdoor past de matras perfect bij de anatomische structuur van het lichaam en ondersteunt deze het behoud van een gezonde, anatomisch correcte positie van de wervelkolom.

Ze onderscheiden zich ook door hun buitengewone duurzaamheid, omdat veren gemaakt van hoogwaardig koolstofstaaldraad bestand zijn tegen corrosie, breuk en vervorming. MultiPocket-matrassen zijn een uitstekende keuze, vooral voor mensen met een hoger lichaamsgewicht, omdat de flexibele veren tegelijkertijd bestand zijn tegen aanzienlijke belastingen en ongemakkelijke kuilen elimineren.

Diverse varianten van MultiPocket-matrassen van 200×220 cm omvatten verschillende hardheidszones (van 5 tot 7 zones), met veren van verschillende hardheden. De indeling van de zones komt overeen met de natuurlijke lichaamsbouw, met veren van verschillende elasticiteit in elke zone. Bovendien is elke pocketveermatras uitgerust met een schuimlaag die de veren beschermt en het gebruiksgemak verhoogt of de revalidatie-eigenschappen van de matras versterkt, afhankelijk van het type