Meer dan 10 jaar ervaring
Altijd gratis bezorging

Hardheid info Hardheid Hardheid

Kussen type info Kussen type Kussen type

Kussenovertrek info Kussenovertrek Kussenovertrek

Kussenvulling info Kussenvulling Kussenvulling

Maat info Maat Maat

Matrashoes info Matrashoes Matrashoes

Matrashoogte info Matrashoogte Matrashoogte

Matrasmaat info Matrasmaat Matrasmaat

Matrasvulling info Matrasvulling Matrasvulling

Thermisch type info Thermisch type Thermisch type

Type bekleding info Type bekleding Type bekleding

Type dekbed info Type dekbed Type dekbed

Type vulling info Type vulling Type vulling

Multipocket Matrassen 80x200

Matrassen Multipocket 80×200 zijn het resultaat van intensieve inspanningen om het slaapcomfort op pocketverenmatrassen te verbeteren. Ze vertonen kenmerken die vergelijkbaar zijn met traditionele pocketverenmatrassen, maar een belangrijk verschil is hun uitzonderlijke puntelasticiteit. Dit komt door het grotere aantal veren, die, net als bij pocketverenmatrassen, in afzonderlijke zakken zijn geplaatst

Enig resultaat

Luxe Droom: MultiPocket Pocketveren Matras in Maat 80×200

MultiPocket-matrassen vertegenwoordigen een innovatieve benadering van het concept van pocketverenmatrassen. Hun innovatieve constructie van veren, geplaatst in textiele zakken, verhoogt aanzienlijk het comfort van dit type matras. MultiPocket-matrassen staan bekend om hun hoogwaardige kwaliteit onder gebruikers.

De cilindrische vorm van de veren en hun grote aantal, ongeveer 500 stuks per vierkante meter, garanderen uitstekende puntelasticiteit. Puntelasticiteit is een progressieve benadering om het lichaam tijdens het slapen te ondersteunen. Het plaatsen van veren in afzonderlijke zakken is ook een innovatieve oplossing om het geluid van veren te dempen, wat niet alleen resulteert in comfortabel slapen, maar ook in een rustige sfeer.

MultiPocket Pocketveren Matras – 80×200 cm

MultiPocket-pocketverenmatrassen in de maat 80×200 cm bieden een garantie voor uitstekend slaapcomfort en volledige ondersteuning voor uw lichaam. Dankzij de innovatieve constructie van veren in afzonderlijke zakken bieden ze ongeëvenaarde puntondersteuning. Hun cilindrische vorm en ongeveer 500 veren per vierkante meter garanderen een uitstekende aanpassing aan de lichaamsvorm, waardoor drukpunten worden geëlimineerd en een gelijkmatige ondersteuning wordt geboden. De hoge puntelasticiteit zorgt ervoor dat MultiPocket-matrassen zich aanpassen aan de individuele slaapbehoeften, met maximaal comfort tijdens elke nacht. Bovendien elimineert het innovatieve plaatsen van veren in zakken effectief geluid tijdens het veranderen van positie, wat resulteert in een rustige en veilige slaap. Door te kiezen voor MultiPocket-pocketverenmatrassen in de maat 80×200 cm, investeert u in slaapkwaliteit en betrouwbare ondersteuning voor uw lichaam.

MultiPocket Matras 80×200 cm – Hardheidszones

In de meeste MultiPocket-matrassen zijn hardheidszones toegepast, die de puntelasticiteit aanzienlijk versterken. Hierdoor past het matras perfect bij de anatomische structuur van het lichaam, waardoor de wervelkolom een gezonde, anatomisch correcte positie behoudt.

MultiPocket-matrassen zijn extreem duurzaam. De veren gemaakt van hoogwaardig koolstofstaaldraad zijn bestand tegen corrosie, breuk en vervorming. Een MultiPocket-matras is ook een uitstekende keuze voor mensen met een hoger lichaamsgewicht. De veren zijn veerkrachtig en tegelijkertijd bestand tegen aanzienlijke belastingen, waardoor een persoon met een hoger gewicht geen ongemakkelijke kuilen zal ervaren.

MultiPocket-matrassen zijn verkrijgbaar in verschillende versies, waaronder matrassen met zones (van 5 tot 7 zones), waarin veren met verschillende hardheden zijn gebruikt. Het zonesysteem komt overeen met de natuurlijke lichaamsbouw, wat betekent dat in elke zone veren met verschillende elasticiteit zijn geplaatst. Bovendien is elke pocketmatras uitgerust met een schuimlaag die de veren beschermt en het gebruiksgemak verhoogt of de revalidatie-eigenschappen van het matras versterkt, afhankelijk van het type