Meer dan 10 jaar ervaring
Altijd gratis bezorging

Hardheid info Hardheid Hardheid

Kussen type info Kussen type Kussen type

Kussenovertrek info Kussenovertrek Kussenovertrek

Kussenvulling info Kussenvulling Kussenvulling

Maat info Maat Maat

Matrashoes info Matrashoes Matrashoes

Matrashoogte info Matrashoogte Matrashoogte

Matrasmaat info Matrasmaat Matrasmaat

Matrasvulling info Matrasvulling Matrasvulling

Thermisch type info Thermisch type Thermisch type

Type bekleding info Type bekleding Type bekleding

Type dekbed info Type dekbed Type dekbed

Type vulling info Type vulling Type vulling

Multipocket Matrassen 90x200

MultiPocket-matrassen van 90×200 zijn het resultaat van intensieve inspanningen om het slaapcomfort op pocketverenmatrassen te verbeteren. Ze hebben kenmerken die vergelijkbaar zijn met traditionele pocketverenmatrassen, maar het belangrijkste verschil is hun uitzonderlijke puntelasticiteit. Deze unieke eigenschap komt voort uit het grotere aantal veren dat in afzonderlijke zakken is geplaatst, net zoals bij standaard pocketverenmatrassen

Enig resultaat

Luxe Slapen: MultiPocket Pocketveren Matras in Maat 90×200

MultiPocket-matrassen vertegenwoordigen een revolutionaire benadering van het concept van pocketverenmatrassen. Hun innovatieve constructie van veren, geplaatst in textiele zakken, verhoogt aanzienlijk het comfort van dit type matras. Het is de hoogste kwaliteit onder pocketverenmatrassen, die erkenning krijgt van een breed scala aan gebruikers.

De cilindrische vorm van de veren en hun grote aantal – ongeveer 500 stuks per vierkante meter – zorgen voor uitstekende puntelasticiteit. Puntelasticiteit is een moderne benadering van het ondersteunen van het lichaam tijdens het slapen. Het plaatsen van veren in afzonderlijke zakken is ook een innovatieve oplossing om het geluid van veren te dempen, wat resulteert in niet alleen comfortabel slapen, maar ook in een rustige slaapomgeving.

MultiPocket Pocketveren Matras – 90×200 cm

MultiPocket-matrassen van 90×200 cm bieden een garantie voor uitstekend slaapcomfort en volledige ondersteuning voor het lichaam. De innovatieve constructie van veren in afzonderlijke zakken biedt ongeëvenaarde puntondersteuning. De cilindrische vorm en ongeveer 500 veren per vierkante meter garanderen een uitstekende aanpassing aan de lichaamsvorm, waardoor drukpunten worden geëlimineerd en gelijkmatig worden ondersteund. De hoge puntelasticiteit zorgt ervoor dat MultiPocket-matrassen zich aanpassen aan de individuele slaapbehoeften, met maximaal comfort tijdens elke nacht. Bovendien elimineert het innovatieve plaatsen van veren in zakken effectief geluid tijdens het veranderen van positie, wat resulteert in een rustige en veilige slaap. Door te kiezen voor MultiPocket-pocketverenmatrassen in de maat 90×200 cm, investeert u in slaapkwaliteit en betrouwbare ondersteuning voor het lichaam.

MultiPocket Matras 90×200 cm – Hardheidszones

De meeste MultiPocket-matrassen zijn uitgerust met hardheidszones, die de puntelasticiteit aanzienlijk versterken. Hierdoor past het matras perfect bij de anatomische structuur van het lichaam, waardoor de wervelkolom een gezonde, anatomisch correcte positie behoudt.

MultiPocket-matrassen zijn buitengewoon duurzaam. De veren, gemaakt van hoogwaardig koolstofstaaldraad, zijn bestand tegen corrosie, breuk en vervorming. Een MultiPocket-matras is ook een uitstekende keuze voor mensen met een hoger lichaamsgewicht, omdat de veerkrachtige veren tegelijkertijd bestand zijn tegen aanzienlijke belastingen, waardoor een persoon met een hoger gewicht geen ongemakkelijke kuilen zal ervaren.

MultiPocket-matrassen zijn verkrijgbaar in verschillende versies, waaronder matrassen met zones (van 5 tot 7 zones), waarin veren met verschillende hardheden zijn gebruikt. Het zonesysteem komt overeen met de natuurlijke lichaamsbouw, waarbij elke zone veren met verschillende elasticiteit bevat. Bovendien is elke pocketmatras uitgerust met een schuimlaag die de veren beschermt en het gebruiksgemak verhoogt of de revalidatie-eigenschappen van het matras versterkt, afhankelijk van het type.