Meer dan 10 jaar ervaring
Altijd gratis bezorging

Categorie info Categorie Categorie

Hardheid info Hardheid Hardheid

Kussen type info Kussen type Kussen type

Kussenovertrek info Kussenovertrek Kussenovertrek

Kussenvulling info Kussenvulling Kussenvulling

Maat info Maat Maat

Matrashoes info Matrashoes Matrashoes

Matrashoogte info Matrashoogte Matrashoogte

Matrasmaat info Matrasmaat Matrasmaat

Matrasvulling info Matrasvulling Matrasvulling

Thermisch type info Thermisch type Thermisch type

Type bekleding info Type bekleding Type bekleding

Type dekbed info Type dekbed Type dekbed

Type vulling info Type vulling Type vulling

Pocketvering matras

Voor mensen die veel waarde hechten aan hoog slaapcomfort en een gezonde ondergrond voor de wervelkolom, zijn pocketvering matrassen ongetwijfeld de beste oplossing. Dankzij de cilindrische vorm van de veren, hun kleine diameter en hoge dichtheid, is een comfortabele positie vrijwel gegarandeerd. Een bijkomend voordeel is dat de veren in afzonderlijke zakjes zijn geplaatst, wat het geluid van de veren dempt en het comfort voor de slapende persoon verbetert.

Enig resultaat

Hoe werken pocketvering matrassen?

Elke veer in deze matrassen fungeert als een apart steunpunt. Hierdoor reageert elke veer anders op de druk van het lichaam. De veren die op dat moment geen druk ontvangen, zijn inactief, waardoor dit type matras vooral wordt aanbevolen voor koppels. De individuele werking van de veren biedt elke slaper comfort en garandeert een correcte lichaamshouding. Bewegingen van de persoon naast je zijn vrijwel onvoelbaar.

Pocketvering matrassen – een gezonde wervelkolom

Pocketvering matrassen zijn meestal uitgerust met hardheidszones. Deze versterken de puntelasticiteit aanzienlijk, wat niet alleen zorgt voor meer comfort tijdens het slapen, maar ook een gezonde en veilige positie voor de wervelkolom garandeert, die vrijelijk kan rusten in een anatomische positie.

Welke pocketvering matrassen zijn bij ons verkrijgbaar?

Onze winkel biedt een breed assortiment aan hoogwaardige pocketvering matrassen. We werken samen met toonaangevende fabrikanten. U kunt bij ons matrassen vinden met verschillende soorten veren en pocket systemen. Elke klant kan dus een matras vinden die aan zijn of haar behoeften voldoet.

Een pocketveringmatras staat voor duurzaamheid en solide constructie

De pocketvering matrassen die wij aanbieden zijn zeer duurzame producten die jarenlang gebruikt kunnen worden. De veren zijn gemaakt van materialen die bestand zijn tegen breuk en corrosie. Zo’n matras is een goede keuze voor mensen met een aanzienlijk lichaamsgewicht, omdat de veren uiterst elastisch en solide zijn. Ze kunnen zelfs grote belastingen aan zonder te vervormen.

Verschillende versies van pocketvering matrassen

In onze winkel zijn pocketvering matrassen beschikbaar in verschillende hardheidsgraden. Zonale matrassen hebben tussen de vijf en zeven van dergelijke zones. Elke zone is aangepast aan de anatomische structuur van het menselijk lichaam om maximale comfort te bieden aan de slaper. Bovendien is er ook schuim gebruikt dat de veren bedekt en tegelijkertijd de gezondheidsvoordelen van het specifieke model verhoogt.

Pocketvering matrassen zijn de populairste groep matrassen, en onder hen is de pocketveringmatras het best beoordeeld. Deze matrassen zijn duurzaam, hygiënisch en zorgen voor een comfortabele slaap. We raden ook MultiPocket-vering matrassen aan.

Wij nodigen u uit om ons volledige aanbod aan pocketvering matrassen in onze winkel te bekijken.