Meer dan 10 jaar ervaring
Altijd gratis bezorging

Hardheid info Hardheid Hardheid

Kussen type info Kussen type Kussen type

Kussenovertrek info Kussenovertrek Kussenovertrek

Kussenvulling info Kussenvulling Kussenvulling

Maat info Maat Maat

Matrashoes info Matrashoes Matrashoes

Matrashoogte info Matrashoogte Matrashoogte

Matrasmaat info Matrasmaat Matrasmaat

Matrasvulling info Matrasvulling Matrasvulling

Thermisch type info Thermisch type Thermisch type

Type bekleding info Type bekleding Type bekleding

Type dekbed info Type dekbed Type dekbed

Type vulling info Type vulling Type vulling

Matrassen 120x200

De matras van 120×200 is ontworpen voor grotere eenpersoonsbedden. Ze passen goed bij bedden met interne afmetingen van 120×200. In onze winkel vind je een breed scala aan matrassen, waaronder verende, schuim- en gezondheidsmatrassen (orthopedische en medische matrassen). Deze komen van gerenommeerde fabrikanten (waaronder Tempur, SENPO, Zikssen) en onderscheiden zich door de hoogste kwaliteit, die zorgt voor duurzaamheid en slaapcomfort. Het is voldoende om een matras te kiezen met parameters die perfect zijn afgestemd op individuele behoeften, zodat ons bed een plek wordt die zorgt voor de regeneratie van het lichaam.

Toont alle 5 resultaten

Matrassen van 120×200

zijn beschikbaar in ons assortiment. Dit type matrassen geniet al lange tijd populariteit vanwege de degelijkheid en het vermogen om de juiste ondersteuning voor de wervelkolom en comfortabele slaap te bieden. Het is echter belangrijk om de hardheidsgraad aan te passen aan het gewicht van de gebruiker (matrassen met H2 worden aanbevolen voor personen tot 80 kg, en H3 voor gebruikers met een gewicht boven de 80 kg).

Mensen die op zoek zijn naar meer comfort en betere lichaamsondersteuning tijdens het slapen, kunnen overwegen om een pocketveringmatras te kiezen. Dit type matras heeft dicht op elkaar geplaatste veren, elk in een aparte zak, waardoor gekraak wordt geëlimineerd en een betere lichaamsaanpassing wordt gegarandeerd. MultiPocket-matrassen hebben nog meer veren in zakken, wat zorgt voor een nog betere ondersteuning van de afzonderlijke lichaamspunten. Bonell-matrassen combineren veren met schuim en zijn stevig en behouden hun vorm onder druk, daarom worden ze aanbevolen voor mensen met een gewicht boven de 80 kg.

Een van de nieuwste soorten veermatrassen zijn de InterActive-modellen, die veren van verschillende hoogtes en diameters gebruiken en een hogere veerkracht en comfort bieden die vergelijkbaar is met duurdere schuimmatrassen.

Latex- en hoogelastische matrassen

Bij Senpo ontbreken moderne schuimmatrassen niet. Hun belangrijkste voordeel is vooral de hoge mate van ondersteuning van de ruggengraat en allergievrije eigenschappen. Het schuim vermindert de druk, waardoor slapen op zo’n oppervlak gezond en comfortabel is, en de gebruiker na het ontwaken geen last heeft van rug-, schouder- of armklachten.

Gebruikers die comfort waarderen en de voorkeur geven aan een veerkrachtig en zacht bed, kunnen kiezen voor matrassen van hoogelastisch schuim. Ze passen zich goed aan aan de anatomische vormen van het lichaam, waardoor een dergelijke matras een perfecte puntsgewijze ondersteuning biedt.

Matrassen van latexschuim hebben een vulling die natuurlijk en synthetisch schuim combineert. Dit materiaal is vrij stevig, waardoor de matras ideaal is voor iets zwaardere gebruikers die op zoek zijn naar goede ondersteuning van de ruggengraat en andere delen van het lichaam. Het is echter de moeite waard om te onthouden dat latexschuim minder luchtdoorlatend is dan hoogelastisch schuim.

Geheugenschuimmatrassen

Een andere aanbieding uit ons assortiment zijn professionele geheugenschuimmatrassen. Ze hebben vullingen van traagschuim (gecombineerd met andere additieven). Hun kenmerkende eigenschap is het slimme aanpassingsvermogen aan de lichaamstemperatuur. Zo’n matras maakt het mogelijk om zeer comfortabele slaapposities aan te nemen.