Meer dan 10 jaar ervaring
Altijd gratis bezorging

Hardheid info Hardheid Hardheid

Kussen type info Kussen type Kussen type

Kussenovertrek info Kussenovertrek Kussenovertrek

Kussenvulling info Kussenvulling Kussenvulling

Maat info Maat Maat

Matrashoes info Matrashoes Matrashoes

Matrashoogte info Matrashoogte Matrashoogte

Matrasmaat info Matrasmaat Matrasmaat

Matrasvulling info Matrasvulling Matrasvulling

Thermisch type info Thermisch type Thermisch type

Type bekleding info Type bekleding Type bekleding

Type dekbed info Type dekbed Type dekbed

Type vulling info Type vulling Type vulling

Matrassen 140x200

Matrassen van 140×200 passen perfect bij kleinere tweepersoonsbedden. Matrassen van deze afmetingen zijn ideaal voor ruimtes met beperkte oppervlakken. Je kunt ze aanpassen aan houten, gestoffeerde of boxspringbedden die verkrijgbaar zijn in het assortiment van Senpo. We bieden klassieke binnenveringsmatrassen, veelzijdige pocketveringmatrassen, stevigere bonellmatrassen en latexmatrassen, hoogwaardige hoogelastische en traagschuimmatrassen met H2- en H3-vullingen. Onder hen vind je zeker de perfecte matras voor jouw slaapkamer!

Toont alle 7 resultaten

Materasso 140×200 – wanneer moet je ervoor kiezen?

Hoe kies je de maat van een matras? Het matras moet goed passen bij de afmetingen van het bed en bij de lengte en het gewicht van de gebruiker. Over het algemeen wordt aangenomen dat het minstens 10 cm langer moet zijn dan de lengte van de persoon die erop slaapt. Matrassen van 140×200 zijn een optimale oplossing voor bedden van 200 cm lang, die zeer populair zijn in Poolse slaapkamers. Deze afmeting past bij kleinere tweepersoonsbedden.

Vind een goed matras van 140×200 voor uw behoeften

In ons assortiment vindt u matrassen van gerenommeerde fabrikanten zoals Hilding, Tempur, Relaks en Materasso. Onder de matrassen van 140×200 vindt u een ruime keuze aan modellen met veren en schuim.

Klassieke verenmatrassen zijn een economische oplossing die goed werkt voor mensen tot 80 kg. Iets zwaardere gebruikers kunnen kiezen voor bonellverenmatrassen, die veren combineren met schuim. Ze zijn stevig, vervormen niet onder invloed van grotere druk en garanderen een comfortabele nachtrust.

Als u op zoek bent naar meer comfort, kunt u kiezen voor een pocketveringmatras. Hier zijn de individuele veren in aparte zakjes geplaatst, waardoor het matras bijvoorbeeld niet kraakt wanneer u van uw rug naar uw zij draait. InterActive is een nieuwe dimensie van verenmatrassen. Hierbij zijn veren van verschillende hoogtes en diameters gecombineerd. Hierdoor buigen ze geleidelijk, wat een betere lichaamsondersteuning biedt (het slaapcomfort is vergelijkbaar met schuimmatrassen).

Moderne schuimmatrassen

Een andere assortimentsgroep wordt gevormd door schuimmatrassen. Dit zijn moderne oplossingen die een zeer goede drukverdeling van het lichaam bieden. Matrassen met schuimvulling zijn luchtig en hygiënisch. Ze zijn perfect voor mensen met allergieën omdat er geen schimmelsporen, schimmel of huisstofmijt in groeien.

Matrassen van latexschuim zijn een goede oplossing voor mensen die meer dan 80 kg wegen, omdat ze vrij stevig zijn, niet buigen en niet vervormen onder druk. Matrassen van hoogelastisch schuim zijn veerkrachtig en zeer comfortabel. Ze worden vaak gekozen door mensen die een zacht slaapoppervlak prefereren. Traagfoammatrassen zijn de nieuwste oplossing. Visco-schuim past zich aan de lichaamsvormen aan onder invloed van de door het lichaam afgegeven temperatuur, waardoor dit type matrassen zeer comfortabel is en zelfs na jaren van gebruik hun vorm behouden.