Meer dan 10 jaar ervaring
Altijd gratis bezorging

Hardheid info Hardheid Hardheid

Kussen type info Kussen type Kussen type

Kussenovertrek info Kussenovertrek Kussenovertrek

Kussenvulling info Kussenvulling Kussenvulling

Maat info Maat Maat

Matrashoes info Matrashoes Matrashoes

Matrashoogte info Matrashoogte Matrashoogte

Matrasmaat info Matrasmaat Matrasmaat

Matrasvulling info Matrasvulling Matrasvulling

Thermisch type info Thermisch type Thermisch type

Type bekleding info Type bekleding Type bekleding

Type dekbed info Type dekbed Type dekbed

Type vulling info Type vulling Type vulling

Matrassen 180x200

Op zoek naar een comfortabel en duurzaam matras dat bij een groot tweepersoonsbed past? Het matras van 180×200 is ideaal voor tweepersoonsbedden. Onze matrassen zullen je helpen om de perfecte plek in de slaapkamer te creëren, die zorgt voor volledige regeneratie en je elke dag vol energie laat ontwaken. Ze passen perfect bij bedbodems en houten of gestoffeerde bedframes die beschikbaar zijn in ons assortiment

Toont alle 9 resultaten

Matrassen voor de slaapkamer 180×200 – een ruime keuze aan modellen

We hebben duurzame en stevige tweepersoonsmatrassen van gerenommeerde producenten in ons assortiment (SENPO). Welk matras moet je kiezen? De verschillende modellen verschillen in vulling (schuim, veren), hardheidsparameters (matrassen H2 en H3) en extra’s (bijv. extra hardheidszones). Dit betekent dat mensen met verschillende gewichten (tot 80 kg en boven 80 kg) en verwachtingen bij ons het ideale matras van 180×200 kunnen vinden.

Beschikbare varianten zijn medium, medium hard, hard. Een goed gekozen matras zorgt ervoor dat de wervelkolom tijdens het slapen recht blijft, de spieren ontspannen zijn, wat zorgt voor een goede nachtrust. Een te hard of te zacht matras kan leiden tot nek-, schouder- en rugpijn, veroorzaakt door gespannen spieren.

Voor de meest veeleisende gebruikers zijn matrassen met aparte hardheidszones ideaal. We raden 5-zone matrassen aan (ondersteunen het hoofd, de schouders, de taille, het bekken en de benen) en 7-zone matrassen (onderverdeeld in secties die comfort bieden voor het hoofd, de schouders, de onderrug, het bekken, de dijen, de kuiten en de voeten). 7-zone matrassen zijn een uitstekende keuze voor mensen die actief zijn en die een goede nachtrust nodig hebben voor ontspanning en herstel.

Hoogwaardig schuimmatras 180×200

Schuimmatrassen van 180×200 winnen elk jaar aan populariteit. Hun voordeel is dat ze de druk verminderen en perfecte ondersteuning bieden voor de wervelkolom. Hoogwaardige schuimen zijn duurzaam, vervormen niet en behouden zelfs na vele jaren gebruik hun vorm. Gebruikers waarderen ook de ventilatie van het schuim – een dergelijk matras laat de huid ademen en is hygiënisch (moderne schuimen houden geen vocht vast, zijn bestand tegen schimmels en meeldauw).

Voor mensen die de voorkeur geven aan een harder matras zijn vullingen van latexschuim een goede keuze. De combinatie van natuurlijk en synthetisch latex heeft geleid tot schuim dat de wervelkolom goed ondersteunt en niet vervormt onder druk. Latexmatrassen worden vaak aanbevolen voor mensen die meer dan 80 kg wegen.

Matrassen van hoogelastisch schuim zijn veerkrachtig en zeer comfortabel. Het schuim ondersteunt de verschillende punten van het lichaam goed, wat zorgt voor een comfortabele nachtrust. Traagschuimmatrassen passen zich aan de lichaamsvormen aan onder invloed van de lichaamstemperatuur en regelen automatisch de drukkracht op verschillende plaatsen.

Verenmatras 180×200 – duurzaam en economisch

Verenmatrassen van 180×200 zijn al vele jaren een traditionele oplossing. We hebben zowel klassieke verenmatrassen als pocketverenmatrassen in ons assortiment, waarbij de afzonderlijke veren in aparte vakjes zijn geplaatst (dit is een goede oplossing voor tweepersoonsbedden omdat het matras dan stiller werkt). MultiPocket-matrassen hebben ook veren die in aparte vakjes zijn geplaatst, maar hun grotere aantal zorgt voor een betere puntelasticiteit. We hebben ook InterActive-matrassen met veren van verschillende diameters. Ze bieden een slaapcomfort vergelijkbaar met schuimmatrassen.