Meer dan 10 jaar ervaring
Altijd gratis bezorging

Hardheid info Hardheid Hardheid

Kussen type info Kussen type Kussen type

Kussenovertrek info Kussenovertrek Kussenovertrek

Kussenvulling info Kussenvulling Kussenvulling

Maat info Maat Maat

Matrashoes info Matrashoes Matrashoes

Matrashoogte info Matrashoogte Matrashoogte

Matrasmaat info Matrasmaat Matrasmaat

Matrasvulling info Matrasvulling Matrasvulling

Thermisch type info Thermisch type Thermisch type

Type bekleding info Type bekleding Type bekleding

Type dekbed info Type dekbed Type dekbed

Type vulling info Type vulling Type vulling

Matrassen 200x200

Matrassen van 200×200 passen perfect bij grotere tweepersoonsbedden. Als u over een ruime slaapkamer beschikt, is deze maat een schot in de roos. Samen met een geschikt bedframe en bedbodem zal een matras van 200×200 zorgen voor een comfortabele slaapplaats. In ons assortiment vindt u een ruime keuze aan matrassen van dit formaat – van traditionele springmatrassen tot bonell- of latexmatrassen en zelfs moderne traagschuimmatrassen. Kies de juiste parameters en afwerkingen en creëer een gezellige slaapkamer die een ware oase van rust wordt.

Toont alle 8 resultaten

Matrassen van 200×200 – wanneer moet je ze kiezen?

Een matras moet worden afgestemd op de breedte en lengte van het bed. Modellen met afmetingen van 200×200 zijn een uitstekende keuze voor ruime slaapkamers. Een tweepersoonsbed van 200×200 zal het middelpunt van de hele inrichting worden en het een indrukwekkende, moderne sfeer geven. Het zal ideaal zijn voor stellen die waarde hechten aan voldoende ruimte en slaapcomfort.

In ons assortiment hebben we matrassen van 200×200 in verschillende stevigheidsgraden (zoals medium, semi-hard, hard). We hebben zowel springmatrassen als schuimmatrassen en typische gezondheidsmatrassen (revalidatiematrassen).

Matras 200×200 – welke vulling moet je kiezen?

De vulling van het matras beïnvloedt het slaapcomfort, helpt bij het aannemen van een juiste houding, ontlast de wervelkolom en spieren. Een goed gekozen matras zorgt ervoor dat we uitgerust wakker worden, onze spieren ontspannen en ons hele lichaam regenereert. De hoge kwaliteit van de vulling beschermt ons tegen rug-, nek- of schouderpijn die kort na het ontwaken kan optreden. Het is de moeite waard te weten dat alle artsen aanbevelen om op een modern matras te slapen dat de verschillende delen van het lichaam goed ondersteunt, ze ontlast en het lichaam echt laat ontspannen.

Schuimmatrassen van 200×200 zijn een oplossing die is afgestemd op de behoeften van veeleisende gebruikers. We hebben schuimmatrassen in verschillende soorten schuim in ons assortiment. Hun gemeenschappelijke kenmerk is echter de hoge duurzaamheid, de garantie voor goede ondersteuning van het lichaam op punten en de ventilatie. Moderne schuimen laten de huid ademen, zijn niet vatbaar voor schimmel, meeldauw en andere allergenen, en zorgen tegelijkertijd voor een optimale lichaamstemperatuur (dit beschermt ons lichaam tegen oververhitting of afkoeling).

Klanten kunnen kiezen voor een matras van hoogelastisch schuim of een moderne traagschuimmatras. Het eerste type schuim is zeer veerkrachtig en ondersteunt de verschillende delen van het lichaam goed. Visco-schuim (traagschuim) reageert op temperatuur, waardoor het perfect aansluit bij de anatomische vormen van het lichaam. Voor mensen die meer dan 80 kg wegen, zijn stevigere matrassen van latexschuim (een mix van natuurlijke rubber met synthetische latex) geschikt.

Traditionele springmatrassen van 200×200

In ons assortiment hebben we ook traditionele matrassen met veervulling. U kunt kiezen uit klassieke springmatrassen, bonellmatrassen (een combinatie van veren met schuim), pocketveringmatrassen en MultiPocket-matrassen. Nieuw zijn de InterActive-matrassen, die veren van verschillende hoogte en diameter gebruiken. De veren buigen hierin geleidelijk, waardoor ze goed passen bij de lichaamsvormen.