Meer dan 10 jaar ervaring
Altijd gratis bezorging

Hardheid info Hardheid Hardheid

Kussen type info Kussen type Kussen type

Kussenovertrek info Kussenovertrek Kussenovertrek

Kussenvulling info Kussenvulling Kussenvulling

Maat info Maat Maat

Matrashoes info Matrashoes Matrashoes

Matrashoogte info Matrashoogte Matrashoogte

Matrasmaat info Matrasmaat Matrasmaat

Matrasvulling info Matrasvulling Matrasvulling

Thermisch type info Thermisch type Thermisch type

Type bekleding info Type bekleding Type bekleding

Type dekbed info Type dekbed Type dekbed

Type vulling info Type vulling Type vulling

Matrassen 90x200

Speciaal voor eenpersoonsbedden hebben we matrassen van 90×200 voorbereid. Dit zijn zorgvuldig geselecteerde producten die zich onderscheiden door een combinatie van hoge kwaliteit en aantrekkelijke prijzen. We raden zowel traditionele matrassen met veervullingen als moderne schuimmatrassen aan. Verschillende hardheidsparameters en oplossingen voor een verhoogd slaapcomfort zorgen ervoor dat je zeker het ideale matras voor jezelf zult vinden in ons assortiment

Toont alle 5 resultaten

Wanneer een matras van 90×200 kiezen?

Matrassen van 90×200 zijn ontworpen voor eenpersoonsbedden met dezelfde interne afmetingen. Ze hebben een standaard lengte van 200 cm, die goed werkt voor mensen met een lengte tot ongeveer 190 cm (een comfortabel bed moet minstens 10 cm langer zijn dan de lengte van de gebruiker). Een comfortabel eenpersoonsmatras van 90×200 is geschikt voor elke kleine slaapkamer die wordt gebruikt door een single. Het kan ook worden gekozen voor een tienerkamer (inclusief een stapelbed) of een logeerkamer. Twee matrassen van 90×200 zullen ook goed werken voor een tweepersoonsbed van 180×200 (wanneer de gebruikers aanzienlijk verschillen in gewicht of gewoon de voorkeur geven aan verschillende hardheidsparameters van het matras).

Schuimmatras van 90×200 – kies een matras op maat van uw behoeften

Schuimmatrassen winnen aan populariteit omdat ze zeer goede ondersteuning bieden voor de wervelkolom, de druk verminderen en de spieren kunnen ontspannen tijdens de slaap. Ze worden vaak aanbevolen door artsen als een van de beste oplossingen voor mensen met rug- en gewrichtspijn of reumatische aandoeningen. Schuim past zich goed aan de natuurlijke vormen van het lichaam aan, is comfortabel en vervormt niet (zelfs niet na langdurig gebruik). Een ander voordeel is de hygiënische eigenschappen – het laat de huid ademen en is luchtdoorlatend. Zo’n matras heeft antiallergische en antischimmel eigenschappen, daarom is het een uitstekende keuze voor mensen met allergieën.

In onze winkel vindt u stevigere latexmatrassen die zeer geschikt zijn voor iets zwaardere personen (wegend boven de 80 kg). Latexschuim is zeer duurzaam, vervormt niet onder druk en behoudt zelfs na vele jaren zijn oorspronkelijke vorm.

Voor mensen die houden van hoog comfort, zijn hoogelastische matrassen zeer geschikt. Dit veerkrachtige schuim garandeert een goede ondersteuning van individuele drukpunten (nog meer comfort wordt geboden door een 7-zone matras, dat zones heeft die overeenkomen met de drukkracht op het hoofd, de schouders, de onderrug, het bekken, de dijen, de kuiten en de voeten).

Matrassen van traagschuim zijn speciaal ontworpen voor gebruikers die willen dat het oppervlak van het matras perfect past bij de druk van het lichaam en de anatomische vormen ervan. Visco-schuim verandert van vorm onder invloed van de lichaamstemperatuur van de gebruiker.

Verende matras van 90×200 – diverse oplossingen

Onder de matrassen van 90×200 ontbreken ook goedkopere veermodellen niet. We raden onder andere pocketveringmatrassen aan, zoals MultiPocket en InterActive (interactieve veren bootsen de eigenschappen van een schuimmatras na). Bonell-matrassen combineren veren en verschillende schuimen, en kenmerkend voor hen is hun duurzaamheid en weerstand tegen druk (ze zijn geschikt voor mensen die meer dan 80 kg wegen).