Meer dan 10 jaar ervaring
Altijd gratis bezorging

Categorie info Categorie Categorie

Hardheid info Hardheid Hardheid

Kussen type info Kussen type Kussen type

Kussenovertrek info Kussenovertrek Kussenovertrek

Kussenvulling info Kussenvulling Kussenvulling

Maat info Maat Maat

Matrashoes info Matrashoes Matrashoes

Matrashoogte info Matrashoogte Matrashoogte

Matrasmaat info Matrasmaat Matrasmaat

Matrasvulling info Matrasvulling Matrasvulling

Thermisch type info Thermisch type Thermisch type

Type bekleding info Type bekleding Type bekleding

Type dekbed info Type dekbed Type dekbed

Type vulling info Type vulling Type vulling

Matrastopper

Slaap is buitengewoon belangrijk voor onze gezondheid en welzijn. Topmatrassen zijn een uitstekende manier om ongemak tijdens het slapen onder alle omstandigheden te verminderen. Dankzij hen kun je comfortabel, gemakkelijk en gezond slapen, zelfs als je geen goede ergonomische matras in de slaapkamer hebt. Het is een oplossing voor mensen die gedwongen zijn om in de woonkamer op de bank te slapen of hun huidige matras niet willen vervangen. Bekijk ook ons volledige matrasaanbod in onze winkel.

Toont alle 2 resultaten

Topmatrassen voor banken en bedden

Onze topmatrassen voor banken en bedden verhogen op aanzienlijke wijze het comfort en de kwaliteit van de slaap. Afhankelijk van het gekozen type schuim kunt u een matras vinden dat aan al uw eisen voldoet. Onder onze aanbiedingen vindt u modellen gemaakt van hoogwaardig traagschuim, dat reageert op de lichaamstemperatuur van de slaper en daardoor de stevigheid reguleert. We bieden ook matrassen van hoogelastisch schuim, dat uitstekende eigenschappen heeft en zelfs na jaren van gebruik niet vervormt, waardoor de gezondheid van de wervelkolom wordt gegarandeerd. In ons assortiment vindt u ook latex topmatrassen, die zorgen voor buitengewone veerkracht en flexibiliteit, met een vermindering van de druk op het lichaam en een verbetering van het slaapcomfort als gevolg.

Topmatrassen dienen als uitstekende bescherming voor de hoofdmatrassen, waarvoor het de moeite waard is om speciale zorg te dragen. Een topmatras wordt ook aanbevolen wanneer er behoefte is aan extra ondersteuning voor de schuimlagen in de hoofdmatras. Een topmatras van 140×200 is ideaal voor het bedekken van een tweepersoonsbed.

Zorg voor de hoogste kwaliteit slaap met onze topmatrassen

Voor wie zijn onze matrassen bedoeld? Dit is een uitstekende oplossing voor mensen die op een bank slapen, omdat zelfs het hoogwaardigste meubilair niet hetzelfde comfort en een gezonde houding voor de wervelkolom biedt als een goed matras. Ze zullen ook van pas komen als u wilt blijven gebruikmaken van een oud matras dat al versleten is en niet meer aan zijn functie voldoet. Al onze topmatrassen zijn voorzien van hoezen gemaakt van veilige materialen die thuis kunnen worden gewassen.

Voordelen van het gebruik van topmatrassen

Onze topmatrassen verbeteren niet alleen de kwaliteit van de slaap en hebben een positieve invloed op de gezondheid van de wervelkolom. Ze helpen ook om de hoofdmatras te beschermen tegen vuil en beschadiging. Sommige van hen verminderen effectief rugpijn en ongemak tijdens het slapen.

We nodigen u van harte uit om kennis te maken met ons aanbod van topmatrassen