Meer dan 10 jaar ervaring
Altijd gratis bezorging

Categorie info Categorie Categorie

Hardheid info Hardheid Hardheid

Kussen type info Kussen type Kussen type

Kussenovertrek info Kussenovertrek Kussenovertrek

Kussenvulling info Kussenvulling Kussenvulling

Maat info Maat Maat

Matrashoes info Matrashoes Matrashoes

Matrashoogte info Matrashoogte Matrashoogte

Matrasmaat info Matrasmaat Matrasmaat

Matrasvulling info Matrasvulling Matrasvulling

Thermisch type info Thermisch type Thermisch type

Type bekleding info Type bekleding Type bekleding

Type dekbed info Type dekbed Type dekbed

Type vulling info Type vulling Type vulling

Schuimmatrassen

We bieden een breed assortiment schuimmatrassen, die bij ons worden aangeboden voor hun betrouwbare ondersteuning van de wervelkolom, drukverlaging en hygiëne. Dankzij geavanceerde technologieën passen onze schuimmatrassen, waaronder thermo-elastische en hoogflexibele, zich perfect aan de rondingen van het lichaam aan. Ze bieden ideale puntondersteuning, zijn bestand tegen schimmels, zwammen en huismijt en hun hoge kwaliteit garandeert duurzaamheid. Je vindt hier verschillende soorten schuim, waaronder latex, thermo-elastisch en hoogflexibel schuim, maar ook combinaties hiervan, allemaal voor de perfecte nachtrust. Bekijk vandaag nog ons volledige assortiment slaapmatrassen!

Toont alle 6 resultaten

Schuimmatrassen Perfecte Ondersteuning en Hygiëne

Ontdek onze collectie hoogwaardige schuimmatrassen met afmetingen  die uitblinken in het bieden van uitzonderlijke ondersteuning aan de wervelkolom, drukverlichting en een ongeëvenaard niveau van hygiëne. Deze matrassen maken gebruik van geavanceerde thermo-elastische materialen die zich aanpassen aan de lichaamstemperatuur en de natuurlijke contouren van de wervelkolom volgen, terwijl hoogelastische schuimen voor een optimale veerkracht en precieze ondersteuning op specifieke punten zorgen. Onze schuimmatrassen zijn ook ontworpen voor superieure ventilatie, waardoor ze bestand zijn tegen de vorming van schimmels, meeldauw en huisstofmijt. Door moderne productiemethoden te gebruiken, garanderen we dat onze matrassen zijn gemaakt van de beste kwaliteit materialen. Ons assortiment omvat matrassen met latex, geheugenschuim, hoogelastisch schuim, en combinaties van deze materialen, elk met hun eigen unieke voordelen en buitengewone duurzaamheid. We bieden een gevarieerd aanbod van merken die bekend staan om hun kwaliteit en duurzaamheid, zodat u de perfecte matras kunt vinden die aan uw behoeften voldoet. Deze matrassen zijn vooral gewaardeerd voor hun positieve effect op het revalidatieproces van de wervelkolom en behouden jarenlang hun originele vorm en elasticiteit. Ontdek onze complete collectie voor een revitaliserende slaapervaring

Hoogelastische matrassen

Voor deze matrassen wordt hoogwaardig hoogelastisch schuim gebruikt. Dankzij de verhoogde veerkracht van het schuim is er sprake van een perfecte puntelasticiteit voor het lichaam van de slaper. Onze fabrikanten gebruiken verschillende soorten schuim voor hoogelastische matrassen, maar ze hebben allemaal dezelfde kwaliteit en comfort.

Thermisch elastische matrassen

Deze schuimmatrassen zijn uitgerust met schuim dat reageert op de lichaamstemperatuur van de slaper. De matras past automatisch de hardheid en druk aan waar nodig. Sommige delen van het lichaam hebben een harder matras nodig, terwijl andere zachtheid vereisen. Deze matrassen worden graag gekozen door mensen die individuele aanpassing en comfort tijdens rust waarderen.

Latexmatrassen

Latexmatrassen worden beschouwd als zeer duurzaam. Ze worden gemaakt van een mengsel van natuurlijke en synthetische latex. Ze zijn over het algemeen steviger en werken uitstekend voor mensen met een groter lichaamsgewicht.

De beste schuimmatrassen – uw slaapcomfort!

Momenteel bieden schuimmatrassen het hoogste slaapcomfort. Afhankelijk van het type schuim dat in de matras wordt gebruikt, kunnen schuimmatrassen pijn verminderen, de bloedsomloop reguleren, daarom worden ze aanbevolen voor orthopedische aandoeningen, maar ook voor preventieve doeleinden. Een schuimmatras combineert gezondheid en slaapcomfort in één.

We nodigen u van harte uit om ons volledige assortiment te bekijken en de juiste matras te kiezen. We raden ook matrashoezen en kussens van 70×80 aan.