Meer dan 10 jaar ervaring
Altijd gratis bezorging

Hardheid info Hardheid Hardheid

Kussen type info Kussen type Kussen type

Kussenovertrek info Kussenovertrek Kussenovertrek

Kussenvulling info Kussenvulling Kussenvulling

Maat info Maat Maat

Matrashoes info Matrashoes Matrashoes

Matrashoogte info Matrashoogte Matrashoogte

Matrasmaat info Matrasmaat Matrasmaat

Matrasvulling info Matrasvulling Matrasvulling

Thermisch type info Thermisch type Thermisch type

Type bekleding info Type bekleding Type bekleding

Type dekbed info Type dekbed Type dekbed

Type vulling info Type vulling Type vulling

Schuimmatrassen 100x200

In ons assortiment zijn schuimmatrassen zeer in trek, die zich kenmerken door uitstekende ondersteuning van de ruggengraat, drukvermindering en een hoog niveau van hygiëne. Thermoplastische materialen, die reageren op temperatuur, passen perfect bij de natuurlijke krommingen van de ruggengraat, terwijl hoogelastische schuimen uitstekende veerkracht bieden en nauwkeurige puntsgewijze ondersteuning bieden. Bovendien zijn al onze schuimmatrassen dankzij uitstekende ventilatie bestand tegen schimmel, meeldauw en huisstofmijt. Moderne schuimproductietechnologieën, die worden gebruikt om onze matrassen te maken, garanderen materialen van de hoogste kwaliteit. In ons assortiment vind je matrassen gevuld met latex, traagschuim, hoogelastisch schuim en verschillende combinaties van deze materialen. Elk matras onderscheidt zich door zijn buitengewone duurzaamheid. We nodigen je van harte uit om ons volledige assortiment matrassen te bekijken

Toont alle 4 resultaten

Schuimmatrassen 100×200 cm: Perfecte Ondersteuning en Hygiëne

Ontdek onze collectie hoogwaardige schuimmatrassen met afmetingen van 100×200 cm, die uitblinken in het bieden van uitzonderlijke ondersteuning aan de wervelkolom, drukverlichting en een ongeëvenaard niveau van hygiëne. Deze matrassen maken gebruik van geavanceerde thermo-elastische materialen die zich aanpassen aan de lichaamstemperatuur en de natuurlijke contouren van de wervelkolom volgen, terwijl hoogelastische schuimen voor een optimale veerkracht en precieze ondersteuning op specifieke punten zorgen. Onze schuimmatrassen zijn ook ontworpen voor superieure ventilatie, waardoor ze bestand zijn tegen de vorming van schimmels, meeldauw en huisstofmijt. Door moderne productiemethoden te gebruiken, garanderen we dat onze matrassen zijn gemaakt van de beste kwaliteit materialen. Ons assortiment omvat matrassen met latex, geheugenschuim, hoogelastisch schuim, en combinaties van deze materialen, elk met hun eigen unieke voordelen en buitengewone duurzaamheid. We bieden een gevarieerd aanbod van merken die bekend staan om hun kwaliteit en duurzaamheid, zodat u de perfecte matras kunt vinden die aan uw behoeften voldoet. Deze matrassen zijn vooral gewaardeerd voor hun positieve effect op het revalidatieproces van de wervelkolom en behouden jarenlang hun originele vorm en elasticiteit. Ontdek onze complete collectie voor een revitaliserende slaapervaring

Ontspanning op het hoogste niveau: Schuimmatrassen van 100×200 in de Nieuwe Realiteit van Slapen

Tegenwoordig, wanneer steeds meer mensen de nadruk leggen op slaapkwaliteit, worden schuimmatrassen van 100×200 een cruciaal onderdeel van de nieuwe slaaprealiteit. Ontspanning op het hoogste niveau is nu beschikbaar dankzij innovatieve technologieën en hoogwaardige schuimen. Deze materialen passen niet alleen perfect bij de lichaamsvorm, maar bieden ook optimale ondersteuning voor de wervelkolom. Het zijn veilige materialen voor allergieën, bestand tegen schimmels en meeldauw, waardoor ze bijzonder geschikt zijn voor mensen met allergieën. Schuimmatrassen revolutioneren de normen voor slaapcomfort, waardoor een nieuwe, unieke realiteit ontstaat waarin elke nacht volledige ontspanning en regeneratie biedt.

Schuimmatrassen van 100×200 – Zorg voor een perfecte nachtrust!

Tegenwoordig wordt de hoogste standaard voor slaap gegarandeerd door schuimmatrassen van 100×200 cm. Door het gebruik van schuim elimineren deze matrassen niet alleen pijnklachten, maar reguleren ze ook de bloedsomloop. Daarom worden ze niet alleen aanbevolen voor orthopedische aandoeningen, maar ook als preventieve maatregel. Een schuimmatras biedt een uitstekende combinatie van gezonde slaap en uitzonderlijk comfort.

We nodigen je van harte uit om ons volledige assortiment te bekijken en het juiste matras te kiezen. We raden ook matrasbeschermers en kussens van 70×80 aan.