Meer dan 10 jaar ervaring
Altijd gratis bezorging

Hardheid info Hardheid Hardheid

Kussen type info Kussen type Kussen type

Kussenovertrek info Kussenovertrek Kussenovertrek

Kussenvulling info Kussenvulling Kussenvulling

Maat info Maat Maat

Matrashoes info Matrashoes Matrashoes

Matrashoogte info Matrashoogte Matrashoogte

Matrasmaat info Matrasmaat Matrasmaat

Matrasvulling info Matrasvulling Matrasvulling

Thermisch type info Thermisch type Thermisch type

Type bekleding info Type bekleding Type bekleding

Type dekbed info Type dekbed Type dekbed

Type vulling info Type vulling Type vulling

Schuimmatrassen 120x200

Schuimmatrassen zijn erg populair in ons assortiment omdat ze uitstekende ondersteuning bieden voor de ruggengraat, druk verminderen en een hoog hygiëneniveau bieden. Thermoplastische materialen die reageren op temperatuur passen zich perfect aan aan de natuurlijke krommingen van de ruggengraat, terwijl hoogelastische schuimen uitstekende veerkracht en precieze puntsgewijze ondersteuning bieden. Bovendien zijn al onze schuimmatrassen dankzij uitstekende ventilatie bestand tegen schimmels, schimmel en huisstofmijt. Moderne schuimproductietechnologieën, gebruikt voor het maken van onze matrassen, garanderen materialen van de hoogste kwaliteit. In ons assortiment vindt u matrassen gevuld met latex, traagschuim, hoogelastisch schuim en verschillende combinaties van deze materialen. Elk matras onderscheidt zich door zijn buitengewone duurzaamheid. We nodigen u van harte uit om kennis te maken met het volledige scala aan matrassen in ons assortiment.

Toont alle 4 resultaten

Schuimmatrassen 120×200 cm: Perfecte Ondersteuning en Hygiëne

Ontdek onze collectie hoogwaardige schuimmatrassen met afmetingen van 120×200 cm, die uitblinken in het bieden van uitzonderlijke ondersteuning aan de wervelkolom, drukverlichting en een ongeëvenaard niveau van hygiëne. Deze matrassen maken gebruik van geavanceerde thermo-elastische materialen die zich aanpassen aan de lichaamstemperatuur en de natuurlijke contouren van de wervelkolom volgen, terwijl hoogelastische schuimen voor een optimale veerkracht en precieze ondersteuning op specifieke punten zorgen. Onze schuimmatrassen zijn ook ontworpen voor superieure ventilatie, waardoor ze bestand zijn tegen de vorming van schimmels, meeldauw en huisstofmijt. Door moderne productiemethoden te gebruiken, garanderen we dat onze matrassen zijn gemaakt van de beste kwaliteit materialen. Ons assortiment omvat matrassen met latex, geheugenschuim, hoogelastisch schuim, en combinaties van deze materialen, elk met hun eigen unieke voordelen en buitengewone duurzaamheid. We bieden een gevarieerd aanbod van merken die bekend staan om hun kwaliteit en duurzaamheid, zodat u de perfecte matras kunt vinden die aan uw behoeften voldoet. Deze matrassen zijn vooral gewaardeerd voor hun positieve effect op het revalidatieproces van de wervelkolom en behouden jarenlang hun originele vorm en elasticiteit. Ontdek onze complete collectie voor een revitaliserende slaapervaring

Uitstekende Rust: Schuimmatrassen van 120×200 cm in het Nieuwe Tijdperk van Slapen

In het Nieuwe Tijdperk van Slapen wordt uitstekende rust bereikbaar dankzij innovatieve technologieën en materialen die worden gebruikt in schuimmatrassen van 120×200 cm. Dit is niet zomaar een standaard matras – het is een individuele benadering van slaap. De gebruikte visco-elastische schuimen passen perfect bij de lichaamsvorm, waardoor drukpunten worden geëlimineerd en de juiste ondersteuning van de wervelkolom wordt bevorderd. Deze matrassen zijn ook bestand tegen schimmels, meeldauw en huisstofmijt, waardoor ze ideaal zijn voor mensen met allergieën. Ontdek het nieuwe tijdperk van slaapcomfort met onze schuimmatrassen van 120×200 cm.

Schuimmatrassen 120×200 – Verzeker Uzelf van een Uitstekende Nacht’s Rust!

Tegenwoordig herdefiniëren schuimmatrassen van 120×200 cm de normen voor slaapcomfort en bieden ze het hoogste niveau van ontspanning. Dankzij het gebruik van schuim elimineren ze niet alleen pijnklachten, maar reguleren ze ook effectief de bloedcirculatie. Dit is niet alleen een ondersteuning voor mensen met bestaande orthopedische aandoeningen, maar ook een uitstekende preventie voor iedereen die geeft om een gezonde slaap. Schuimmatrassen bieden een perfecte combinatie van gezonde slaap en buitengewoon comfort, waardoor nieuwe kwaliteitsnormen worden gesteld op het gebied van nachtrust.