Meer dan 10 jaar ervaring
Altijd gratis bezorging

Hardheid info Hardheid Hardheid

Kussen type info Kussen type Kussen type

Kussenovertrek info Kussenovertrek Kussenovertrek

Kussenvulling info Kussenvulling Kussenvulling

Maat info Maat Maat

Matrashoes info Matrashoes Matrashoes

Matrashoogte info Matrashoogte Matrashoogte

Matrasmaat info Matrasmaat Matrasmaat

Matrasvulling info Matrasvulling Matrasvulling

Thermisch type info Thermisch type Thermisch type

Type bekleding info Type bekleding Type bekleding

Type dekbed info Type dekbed Type dekbed

Type vulling info Type vulling Type vulling

Schuimmatrassen 160x200

In ons assortiment zijn de 160×200 cm schuimmatrassen zeer populair, die uitblinken in uitstekende ondersteuning van de ruggengraat, drukverlaging en een hoog niveau van hygiëne. Thermoplastische materialen, die reageren op temperatuur, passen zich perfect aan aan de natuurlijke bochten van de ruggengraat, terwijl hoogelastische schuimen uitstekende veerkracht en nauwkeurige puntsgewijze ondersteuning bieden. Bovendien zijn al onze schuimmatrassen, dankzij uitstekende ventilatie, bestand tegen schimmels, schimmels en huisstofmijt. Moderne technologieën voor de productie van schuimen, gebruikt bij het maken van onze matrassen, garanderen materialen van de hoogste kwaliteit. In het aanbod vind je matrassen gevuld met latex, traagschuim, hoogelastisch schuim, evenals verschillende combinaties van deze materialen. Elke matras onderscheidt zich door buitengewone duurzaamheid. We nodigen je van harte uit om kennis te maken met het volledige scala aan onze slaapmatrassen.

Toont alle 5 resultaten

Schuimmatrassen 160×200 cm: Perfecte Ondersteuning en Hygiëne

Ontdek onze collectie hoogwaardige schuimmatrassen met afmetingen van 160×200 cm, die uitblinken in het bieden van uitzonderlijke ondersteuning aan de wervelkolom, drukverlichting en een ongeëvenaard niveau van hygiëne. Deze matrassen maken gebruik van geavanceerde thermo-elastische materialen die zich aanpassen aan de lichaamstemperatuur en de natuurlijke contouren van de wervelkolom volgen, terwijl hoogelastische schuimen voor een optimale veerkracht en precieze ondersteuning op specifieke punten zorgen. Onze schuimmatrassen zijn ook ontworpen voor superieure ventilatie, waardoor ze bestand zijn tegen de vorming van schimmels, meeldauw en huisstofmijt. Door moderne productiemethoden te gebruiken, garanderen we dat onze matrassen zijn gemaakt van de beste kwaliteit materialen. Ons assortiment omvat matrassen met latex, geheugenschuim, hoogelastisch schuim, en combinaties van deze materialen, elk met hun eigen unieke voordelen en buitengewone duurzaamheid. We bieden een gevarieerd aanbod van merken die bekend staan om hun kwaliteit en duurzaamheid, zodat u de perfecte matras kunt vinden die aan uw behoeften voldoet. Deze matrassen zijn vooral gewaardeerd voor hun positieve effect op het revalidatieproces van de wervelkolom en behouden jarenlang hun originele vorm en elasticiteit. Ontdek onze complete collectie voor een revitaliserende slaapervaring

Uitstekende rust: Schuimmatrassen van 160×200 cm in het Nieuwe Slaaptijdperk

In de hedendaagse wereld, waar steeds meer mensen het belang van slaapkwaliteit erkennen, worden schuimmatrassen van 160×200 cm een cruciaal element van een nieuwe slaaprealiteit. Topniveau rust is nu beschikbaar dankzij innovatieve technologieën en het gebruik van hoogwaardige schuimen. Deze materialen passen zich niet alleen perfect aan het lichaam aan, maar bieden ook optimale ondersteuning voor de ruggengraat. Ze zijn veilig voor mensen met allergieën, bestand tegen schimmels en meeldauw, wat ze bijzonder geschikt maakt voor mensen met een gevoeligheid voor allergenen. Schuimmatrassen revolutioneren de normen voor slaapcomfort, waardoor een nieuwe, unieke realiteit ontstaat waarin elke nacht volledige ontspanning en regeneratie biedt.

Optimale slaap: Schuimmatrassen van 160×200 cm voor jouw comfort!

Tegenwoordig veranderen schuimmatrassen van 160×200 cm het concept van slaapcomfort, met het bieden van het hoogste niveau van ontspanning. Dankzij het gebruik van schuim elimineren ze niet alleen pijnklachten, maar reguleren ze ook effectief de bloedsomloop. Ze zijn niet alleen een ondersteuning voor mensen met bestaande orthopedische aandoeningen, maar ook een uitstekende preventie voor iedereen die een gezonde slaap nastreeft. Schuimmatrassen creëren de perfecte combinatie van gezonde slaap en uitzonderlijk comfort, waarbij ze nieuwe kwaliteitsnormen stellen op het gebied van nachtelijk rusten.