Meer dan 10 jaar ervaring
Altijd gratis bezorging

Categorie info Categorie Categorie

Hardheid info Hardheid Hardheid

Kussen type info Kussen type Kussen type

Kussenovertrek info Kussenovertrek Kussenovertrek

Kussenvulling info Kussenvulling Kussenvulling

Maat info Maat Maat

Matrashoes info Matrashoes Matrashoes

Matrashoogte info Matrashoogte Matrashoogte

Matrasmaat info Matrasmaat Matrasmaat

Matrasvulling info Matrasvulling Matrasvulling

Thermisch type info Thermisch type Thermisch type

Type bekleding info Type bekleding Type bekleding

Type dekbed info Type dekbed Type dekbed

Type vulling info Type vulling Type vulling

Traagschuim Matrassen

Geheugenschuim, ook wel bekend als traagschuim, werd ontwikkeld in de laboratoria van NASA in de jaren zeventig van de vorige eeuw voor gebruik in ruimtevaartmissies. Het werd geplaatst in de stoelen van astronauten om het lichaam te dempen en te beschermen tegen pijn tijdens de landing. Vanwege zijn vermogen om het geheugen vast te houden, is dit schuim ook uitstekend geschikt voor matrassen. Zijn belangrijkste voordelen zijn de gelijkmatige verdeling van het gewicht en de reactie op de lichaamstemperatuur, die door producenten van de beste matrassen graag worden benut

Toont alle 6 resultaten

Traagfoammatrassen

Traagfoammatrassen, ook bekend als traagschuimmatrassen, zijn aanvankelijk ontwikkeld in Amerikaanse ziekenhuizen omdat ze effectief waren bij het voorkomen van doorligwonden. In de loop van de tijd begonnen ze breed te worden gebruikt in de gezondheidszorg en thuis. Traagschuimmatrassen hebben een speciaal voordeel – ze kunnen de vorm van het menselijk lichaam onthouden. Hierdoor kun je comfortabel slapen, zelfs met z’n tweeën. Het schuim keert heel langzaam terug naar zijn oorspronkelijke vorm, zodat de andere persoon geen trillingen voelt als je bijvoorbeeld omdraait naar de andere kant.

Traagschuimmatrassen Optimale Ondersteuning en Comfort

In ons assortiment bieden we traagschuimmatrassen , die bekend staan om hun uitstekende aanpassingsvermogen aan de lichaamstemperatuur. Deze matrassen zijn ontwikkeld met geavanceerde technologieën om een diepe, herstellende slaap te bevorderen, vooral gewaardeerd in de medische sector. Ze zijn ideaal voor personen die kampen met rugklachten, voor wie langdurig bedrust vereist is, of die te maken hebben met circulatieproblemen. Bovendien zijn deze matrassen een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar preventieve maatregelen ter ondersteuning van de gezondheid.

Het unieke vermogen van traagschuim om zich aan te passen aan de contouren van het lichaam, biedt ongeëvenaarde ondersteuning en verlichting van drukpunten, wat bijdraagt aan een verbeterde slaapkwaliteit en -comfort. Deze matrassen zijn ontworpen om duurzaamheid en langdurige prestaties te leveren, waardoor ze een waardevolle investering zijn voor iedereen die zijn slaapervaring wil verbeteren.

Onze selectie omvat diverse soorten traagschuimmatrassen, elk met hun eigen unieke eigenschappen en voordelen, zodat u het perfecte matras kunt vinden dat aan uw specifieke behoeften voldoet. Door te kiezen voor een traagschuimmatras uit ons assortiment, investeert u in een kwalitatief hoogwaardig product dat ontworpen is om comfort, ondersteuning en een gezonde nachtrust te bieden.

Hoe werken traagschuimmatrassen?

Onder invloed van temperatuur vertraagt het schuim of verhoogt het de druk op het lichaam. Op plaatsen waar het een hogere temperatuur voelt, wordt het schuim zachter en vermindert het de druk, terwijl het op koelere plaatsen harder wordt. Traagschuim verbetert de bloedcirculatie, verlicht gevoelloosheid en pijnklachten. Het is een geweldige keuze voor het hele gezin.

Traagschuimmatrassen behoren tot de topklasse van schuimmatrassen. Zowel traagschuimmatrassen als traagschuim zijn niet alleen uitstekende slaapoppervlakken, maar ook geweldige instrumenten om preventief voor de ruggengraat te zorgen.

We raden je van harte aan om ons uitgebreide assortiment traagschuimmatrassen te bekijken.