Meer dan 10 jaar ervaring
Altijd gratis bezorging

Hardheid info Hardheid Hardheid

Kussen type info Kussen type Kussen type

Kussenovertrek info Kussenovertrek Kussenovertrek

Kussenvulling info Kussenvulling Kussenvulling

Maat info Maat Maat

Matrashoes info Matrashoes Matrashoes

Matrashoogte info Matrashoogte Matrashoogte

Matrasmaat info Matrasmaat Matrasmaat

Matrasvulling info Matrasvulling Matrasvulling

Thermisch type info Thermisch type Thermisch type

Type bekleding info Type bekleding Type bekleding

Type dekbed info Type dekbed Type dekbed

Type vulling info Type vulling Type vulling

Traagschuim Matrassen 100x200

Matras van 100×200 gemaakt van traagschuim, ontwikkeld in de laboratoria van NASA in de jaren zeventig van de vorige eeuw voor gebruik in ruimtemissies, diende als demping van het lichaam en bescherming tegen ongemak bij de landing. Ook bekend als “geheugenschuimmatras” of “Visco-matras”, is dit geavanceerde product uitstekend geschikt voor het bieden van een hoge mate van slaapcomfort. De belangrijkste voordelen, zoals een gelijkmatige verdeling van het lichaamsgewicht en reactie op temperatuur, dragen bij aan het feit dat fabrikanten van de beste matrassen graag gebruik maken van deze technologie om producten te creëren die zelfs aan de verwachtingen van de meest veeleisende klanten voldoen.

Toont alle 5 resultaten

Matras van 100×200 cm gemaakt van traagschuim

Oorspronkelijk voornamelijk gebruikt in Amerikaanse ziekenhuizen om doorligwonden te voorkomen, hebben traagschuimmatrassen van 100×200 cm ook populariteit verworven in huizen en in de bredere gezondheidszorg. Hun opmerkelijke eigenschap is het vermogen om zich aan te passen aan de lichaamsvorm, wat zorgt voor ongeëvenaard slaapcomfort, zelfs voor twee personen. Dankzij het langzame terugveren naar de oorspronkelijke vorm, ervaart de partner geen ongemak door de bewegingen van de andere persoon tijdens het slapen.

Traagschuimmatrassen 100×200 cm: Optimale Ondersteuning en Comfort

In ons assortiment bieden we traagschuimmatrassen van 100×200 cm aan, die bekend staan om hun uitstekende aanpassingsvermogen aan de lichaamstemperatuur. Deze matrassen zijn ontwikkeld met geavanceerde technologieën om een diepe, herstellende slaap te bevorderen, vooral gewaardeerd in de medische sector. Ze zijn ideaal voor personen die kampen met rugklachten, voor wie langdurig bedrust vereist is, of die te maken hebben met circulatieproblemen. Bovendien zijn deze matrassen een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar preventieve maatregelen ter ondersteuning van de gezondheid.

Het unieke vermogen van traagschuim om zich aan te passen aan de contouren van het lichaam, biedt ongeëvenaarde ondersteuning en verlichting van drukpunten, wat bijdraagt aan een verbeterde slaapkwaliteit en -comfort. Deze matrassen zijn ontworpen om duurzaamheid en langdurige prestaties te leveren, waardoor ze een waardevolle investering zijn voor iedereen die zijn slaapervaring wil verbeteren.

Onze selectie omvat diverse soorten traagschuimmatrassen, elk met hun eigen unieke eigenschappen en voordelen, zodat u het perfecte matras kunt vinden dat aan uw specifieke behoeften voldoet. Door te kiezen voor een traagschuimmatras uit ons assortiment, investeert u in een kwalitatief hoogwaardig product dat ontworpen is om comfort, ondersteuning en een gezonde nachtrust te bieden.

Hoe werken matrassen van 100×200 cm met traagschuim?

Matrassen van traagschuim, die reageren op de lichaamstemperatuur, hebben vooral populariteit verworven in de medische wereld. Ze verlichten effectief klachten gerelateerd aan rugproblemen, langdurig liggen of problemen met de bloedsomloop. Bovendien kunnen ze een uitstekend preventief middel zijn voor mensen die gezond zijn.

De werking van matrassen van traagschuim bestaat uit het aanpassen van de druk op het lichaam afhankelijk van de temperatuur. Deze innovatieve technologie verbetert de bloedcirculatie, verlicht pijnklachten en tintelingen. Matrassen van traagschuim zijn dus een uitstekende keuze voor alle gezinsleden, en bieden niet alleen een comfortabele nachtrust, maar zorgen ook voor de gezondheid van de rug.