Meer dan 10 jaar ervaring
Altijd gratis bezorging

Hardheid info Hardheid Hardheid

Kussen type info Kussen type Kussen type

Kussenovertrek info Kussenovertrek Kussenovertrek

Kussenvulling info Kussenvulling Kussenvulling

Maat info Maat Maat

Matrashoes info Matrashoes Matrashoes

Matrashoogte info Matrashoogte Matrashoogte

Matrasmaat info Matrasmaat Matrasmaat

Matrasvulling info Matrasvulling Matrasvulling

Thermisch type info Thermisch type Thermisch type

Type bekleding info Type bekleding Type bekleding

Type dekbed info Type dekbed Type dekbed

Type vulling info Type vulling Type vulling

Traagschuim Matrassen 120x200

Matras van 120×200 cm gemaakt van traagschuim, gebaseerd op de technologie van traagschuim ontwikkeld door NASA in de jaren zeventig van de vorige eeuw voor ruimtevaarttoepassingen, werd gebruikt in de stoelen van astronauten om het lichaam te dempen en te beschermen tegen ongemak tijdens de landing. Bekend als “geheugenschuimmatras” of “Visco-matras”, is dit geavanceerde product uitstekend geschikt voor het bieden van slaapcomfort. De belangrijkste voordelen, zoals gelijkmatige verdeling van het lichaamsgewicht en reactie op temperatuur, maken dat fabrikanten van topkwaliteit matrassen graag gebruikmaken van deze technologie om matrassen te creëren die zelfs aan de verwachtingen van de meest veeleisende klanten voldoen

Toont alle 5 resultaten

Matras van 120×200 cm gemaakt van traagschuim

oorspronkelijk voornamelijk gebruikt in Amerikaanse ziekenhuizen om doorligwonden te voorkomen, hebben traagschuimmatrassen van 120×200 ook populariteit gewonnen in huizen en diverse medische instellingen. Hun unieke eigenschap is het vermogen om zich aan te passen aan de vorm van het lichaam, wat zorgt voor ongeëvenaard slaapcomfort, zelfs voor twee personen. Dankzij hun langzame terugkeer naar de oorspronkelijke vorm, ervaart de partner geen ongemak van de bewegingen van de andere persoon tijdens het slapen.

Traagschuimmatrassen 120×200 cm: Optimale Ondersteuning en Comfort

In ons assortiment bieden we traagschuimmatrassen van 120×200 cm aan, die bekend staan om hun uitstekende aanpassingsvermogen aan de lichaamstemperatuur. Deze matrassen zijn ontwikkeld met geavanceerde technologieën om een diepe, herstellende slaap te bevorderen, vooral gewaardeerd in de medische sector. Ze zijn ideaal voor personen die kampen met rugklachten, voor wie langdurig bedrust vereist is, of die te maken hebben met circulatieproblemen. Bovendien zijn deze matrassen een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar preventieve maatregelen ter ondersteuning van de gezondheid.

Het unieke vermogen van traagschuim om zich aan te passen aan de contouren van het lichaam, biedt ongeëvenaarde ondersteuning en verlichting van drukpunten, wat bijdraagt aan een verbeterde slaapkwaliteit en -comfort. Deze matrassen zijn ontworpen om duurzaamheid en langdurige prestaties te leveren, waardoor ze een waardevolle investering zijn voor iedereen die zijn slaapervaring wil verbeteren.

Onze selectie omvat diverse soorten traagschuimmatrassen, elk met hun eigen unieke eigenschappen en voordelen, zodat u het perfecte matras kunt vinden dat aan uw specifieke behoeften voldoet. Door te kiezen voor een traagschuimmatras uit ons assortiment, investeert u in een kwalitatief hoogwaardig product dat ontworpen is om comfort, ondersteuning en een gezonde nachtrust te bieden.

Schuimmatrassen 120×200 cm: Ideaal voor Mensen met Allergieën

Matrassen van schuim met afmetingen van 120 bij 200 cm worden aanbevolen voor mensen die last hebben van allergieën. Deze matrassen zijn vervaardigd uit veilige materialen die zorgen voor een uitstekende luchtcirculatie en bestand zijn tegen de vorming van schimmels en meeldauw, waardoor ze bijzonder geschikt zijn voor allergische personen. Ze bieden ook een uitstekende ondersteuning door zich perfect aan te passen aan de individuele vorm van het lichaam, wat zorgt voor comfort en gemak tijdens het slapen. Dankzij hun duurzame structuur behouden deze matrassen lange tijd hun vorm en elasticiteit, wat bijdraagt aan hun lange levensduur zonder aan comfort in te boeten. Daarnaast zijn de materialen gebruikt in deze matrassen van hoge kwaliteit, wat ze ideaal maakt voor ondersteuning van de wervelkolom en revalidatie. In het assortiment vindt u verschillende merken die bekend staan om hun kwaliteit en duurzaamheid, waardoor er voor elk wat wils is.

Hoe werken matrassen van 120×200 met traagschuim?

Matrassen gemaakt van traagschuim, die zich aanpassen aan de lichaamstemperatuur, vinden hun toepassing voornamelijk in de geneeskunde. Ze bieden effectieve ondersteuning voor mensen met rugproblemen, langdurig liggen of circulatieproblemen. Ze kunnen ook een preventieve rol spelen voor gezonde mensen.

De werking van traagschuimmatrassen houdt in dat de druk op het lichaam wordt aangepast afhankelijk van de temperatuur. Deze moderne technologie verbetert de bloedcirculatie, verlicht pijnklachten en gevoelens van stijfheid. Traagschuimmatrassen zijn daarom een uitstekende keuze voor het hele gezin, en garanderen niet alleen een goede nachtrust, maar zorgen ook voor de gezondheid van de wervelkolom.

We nodigen u uit om kennis te maken met ons brede assortiment traagschuimmatrassen, evenals kindermatrassen en matrashoezen!