Meer dan 10 jaar ervaring
Altijd gratis bezorging

Hardheid info Hardheid Hardheid

Kussen type info Kussen type Kussen type

Kussenovertrek info Kussenovertrek Kussenovertrek

Kussenvulling info Kussenvulling Kussenvulling

Maat info Maat Maat

Matrashoes info Matrashoes Matrashoes

Matrashoogte info Matrashoogte Matrashoogte

Matrasmaat info Matrasmaat Matrasmaat

Matrasvulling info Matrasvulling Matrasvulling

Thermisch type info Thermisch type Thermisch type

Type bekleding info Type bekleding Type bekleding

Type dekbed info Type dekbed Type dekbed

Type vulling info Type vulling Type vulling

Traagschuim Matrassen 140x200

Een traagschuimmatras van 140×200, gebaseerd op de technologie van traagschuim ontwikkeld in de laboratoria van NASA in de jaren zeventig van de vorige eeuw voor ruimtemissies, werd gebruikt in de stoelen van astronauten om het lichaam te dempen en te beschermen tegen ongemak bij de landing. Wijd bekend als een “geheugenschuimmatras” of “Visco-matras”, dit geavanceerde product presteert uitstekend in het bieden van slaapcomfort. Zijn belangrijkste voordelen, zoals gelijkmatige verdeling van het lichaamsgewicht en reactie op temperatuur, maken dat producenten van topkwaliteit matrassen graag deze technologie gebruiken om matrassen te creëren die zelfs aan de eisen van de meest veeleisende klanten voldoen

Toont alle 5 resultaten

Traagschuimmatrassen 140×200

Oorspronkelijk voornamelijk gebruikt in Amerikaanse medische instellingen om doorligwonden te voorkomen, hebben traagschuimmatrassen van 140×200 afmetingen ook populariteit gewonnen in huizen en verschillende gezondheidszorginstellingen. Hun unieke eigenschap is het vermogen om zich aan te passen aan de lichaamsvorm, wat zorgt voor uitzonderlijk slaapcomfort, zelfs voor twee personen. Dankzij de langzame terugkeer naar de oorspronkelijke vorm, ervaart de partner geen onaangename sensaties door bewegingen.

Traagschuimmatrassen 140×200 cm: Optimale Ondersteuning en Comfort

In ons assortiment bieden we traagschuimmatrassen van 140×200 cm aan, die bekend staan om hun uitstekende aanpassingsvermogen aan de lichaamstemperatuur. Deze matrassen zijn ontwikkeld met geavanceerde technologieën om een diepe, herstellende slaap te bevorderen, vooral gewaardeerd in de medische sector. Ze zijn ideaal voor personen die kampen met rugklachten, voor wie langdurig bedrust vereist is, of die te maken hebben met circulatieproblemen. Bovendien zijn deze matrassen een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar preventieve maatregelen ter ondersteuning van de gezondheid.

Het unieke vermogen van traagschuim om zich aan te passen aan de contouren van het lichaam, biedt ongeëvenaarde ondersteuning en verlichting van drukpunten, wat bijdraagt aan een verbeterde slaapkwaliteit en -comfort. Deze matrassen zijn ontworpen om duurzaamheid en langdurige prestaties te leveren, waardoor ze een waardevolle investering zijn voor iedereen die zijn slaapervaring wil verbeteren.

Onze selectie omvat diverse soorten traagschuimmatrassen, elk met hun eigen unieke eigenschappen en voordelen, zodat u het perfecte matras kunt vinden dat aan uw specifieke behoeften voldoet. Door te kiezen voor een traagschuimmatras uit ons assortiment, investeert u in een kwalitatief hoogwaardig product dat ontworpen is om comfort, ondersteuning en een gezonde nachtrust te bieden.

Hoe werken matrassen van 140×200 met geheugenschuim?

Matrassen gemaakt van traagschuim, reagerend op de lichaamstemperatuur, hebben hun toepassing voornamelijk gevonden in de geneeskunde. Ze ondersteunen perfect mensen met rugklachten, langdurig liggen of circulatieproblemen. Bovendien kunnen ze dienen als een preventief middel voor gezonde personen.

Het effect van matrassen met geheugenschuim is het aanpassen van de druk op het lichaam afhankelijk van de temperatuur. Deze moderne technologie verbetert de bloedcirculatie, verlicht pijnlijke klachten en het gevoel van gevoelloosheid. Matrassen met geheugenschuim zijn dus een uitstekende keuze voor het hele gezin, en garanderen niet alleen een goede nachtrust, maar ook zorg voor de gezondheid van de rug.

We nodigen u uit om kennis te maken met ons brede assortiment traagschuimmatrassen, evenals matrassen voor kinderen en matrashoezen!”