Meer dan 10 jaar ervaring
Altijd gratis bezorging

Hardheid info Hardheid Hardheid

Kussen type info Kussen type Kussen type

Kussenovertrek info Kussenovertrek Kussenovertrek

Kussenvulling info Kussenvulling Kussenvulling

Maat info Maat Maat

Matrashoes info Matrashoes Matrashoes

Matrashoogte info Matrashoogte Matrashoogte

Matrasmaat info Matrasmaat Matrasmaat

Matrasvulling info Matrasvulling Matrasvulling

Thermisch type info Thermisch type Thermisch type

Type bekleding info Type bekleding Type bekleding

Type dekbed info Type dekbed Type dekbed

Type vulling info Type vulling Type vulling

Traagschuim Matrassen 160x200

Matras met afmetingen 160×200 cm, gebaseerd op de technologie van thermo-elastisch schuim ontwikkeld door NASA in de jaren zeventig voor gebruik in ruimtemissies, werd gebruikt in de stoelen van astronauten, waardoor demping van het lichaam en comfort tijdens de landing werd geboden. Populair bekend als “geheugenmatras” of “Visco matras”, presteert dit geavanceerde product uitstekend in het bieden van een hoge kwaliteit slaap. Zijn belangrijkste voordelen, zoals de gelijkmatige verdeling van het lichaamsgewicht en de reactie op temperatuur, zorgen ervoor dat producenten van hoogwaardige matrassen graag gebruik maken van deze technologie om producten te creëren die voldoen aan de verwachtingen van zelfs de meest veeleisende klanten

Toont alle 6 resultaten

Thermo-elastische matras 160×200 cm

Aanvankelijk voornamelijk gebruikt in Amerikaanse medische faciliteiten om doorligwonden te voorkomen, hebben thermo-elastische matrassen met afmetingen 160×200 ook populariteit gewonnen in huizen en verschillende gezondheidszorginstellingen. Hun unieke kenmerk is het vermogen om zich aan te passen aan de vorm van het lichaam, wat een ongeëvenaard slaapcomfort biedt, zelfs voor twee personen. Dankzij de langzame terugkeer naar de oorspronkelijke vorm, ervaart de partner geen onaangename sensaties gerelateerd aan de bewegingen van de andere persoon tijdens de slaap.

Traagschuimmatrassen 160×200 cm: Optimale Ondersteuning en Comfort

In ons assortiment bieden we traagschuimmatrassen van 160×200 cm aan, die bekend staan om hun uitstekende aanpassingsvermogen aan de lichaamstemperatuur. Deze matrassen zijn ontwikkeld met geavanceerde technologieën om een diepe, herstellende slaap te bevorderen, vooral gewaardeerd in de medische sector. Ze zijn ideaal voor personen die kampen met rugklachten, voor wie langdurig bedrust vereist is, of die te maken hebben met circulatieproblemen. Bovendien zijn deze matrassen een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar preventieve maatregelen ter ondersteuning van de gezondheid.

Het unieke vermogen van traagschuim om zich aan te passen aan de contouren van het lichaam, biedt ongeëvenaarde ondersteuning en verlichting van drukpunten, wat bijdraagt aan een verbeterde slaapkwaliteit en -comfort. Deze matrassen zijn ontworpen om duurzaamheid en langdurige prestaties te leveren, waardoor ze een waardevolle investering zijn voor iedereen die zijn slaapervaring wil verbeteren.

Onze selectie omvat diverse soorten traagschuimmatrassen, elk met hun eigen unieke eigenschappen en voordelen, zodat u het perfecte matras kunt vinden dat aan uw specifieke behoeften voldoet. Door te kiezen voor een traagschuimmatras uit ons assortiment, investeert u in een kwalitatief hoogwaardig product dat ontworpen is om comfort, ondersteuning en een gezonde nachtrust te bieden.

Hoe functioneren matrassen van 160×200 met memory foam?

Matrassen van thermo-elastisch schuim, die zich aanpassen aan de lichaamstemperatuur, hebben voornamelijk in de geneeskunde populariteit gewonnen. Ze verminderen effectief klachten gerelateerd aan rugproblemen, de noodzaak van langdurig liggen en circulatieproblemen. Daarnaast kunnen ze een uitstekend preventief hulpmiddel zijn voor mensen die in goede gezondheid verkeren.

De werking van memory foam matrassen is gebaseerd op het reguleren van de druk op het lichaam afhankelijk van de temperatuur. Deze innovatieve technologie