Meer dan 10 jaar ervaring
Altijd gratis bezorging

Hardheid info Hardheid Hardheid

Kussen type info Kussen type Kussen type

Kussenovertrek info Kussenovertrek Kussenovertrek

Kussenvulling info Kussenvulling Kussenvulling

Maat info Maat Maat

Matrashoes info Matrashoes Matrashoes

Matrashoogte info Matrashoogte Matrashoogte

Matrasmaat info Matrasmaat Matrasmaat

Matrasvulling info Matrasvulling Matrasvulling

Thermisch type info Thermisch type Thermisch type

Type bekleding info Type bekleding Type bekleding

Type dekbed info Type dekbed Type dekbed

Type vulling info Type vulling Type vulling

Traagschuim Matrassen 200x200

Matras van 200×200 cm, gebruikmakend van de technologie van traagschuim ontwikkeld door NASA in de jaren zeventig voor toepassingen in ruimtemissies, fungeerde als een lichaamsdemping en zorgde voor comfort voor astronauten tijdens de landing. Populair bekend als “geheugenschuimmatras” of “Visco-matras”, presteert dit geavanceerde product uitstekend in het bieden van een goede nachtrust. Zijn belangrijkste voordelen, zoals gelijkmatige verdeling van het lichaamsgewicht en reactie op temperatuur, maken dat fabrikanten van topklasse matrassen graag gebruik maken van deze technologie om producten te creëren die zelfs aan de eisen van de meest veeleisende klanten voldoen

Toont alle 4 resultaten

Matras van traagschuim 200×200 cm

Aanvankelijk voornamelijk gebruikt in Amerikaanse medische instellingen om doorligwonden te voorkomen, hebben traagschuim matrassen van 200×200 afmetingen ook populariteit gewonnen in huizen en verschillende gezondheidszorginstellingen. Hun kenmerkende eigenschap is het vermogen om zich aan te passen aan de lichaamsvorm, wat zorgt voor ongeëvenaard slaapcomfort, zelfs voor twee personen. Dankzij de langzame terugkeer naar de oorspronkelijke vorm voelt de partner geen ongemak van de bewegingen van de andere persoon tijdens de slaap.

Traagschuimmatrassen 200×200 cm: Optimale Ondersteuning en Comfort

In ons assortiment bieden we traagschuimmatrassen van 200×200 cm aan, die bekend staan om hun uitstekende aanpassingsvermogen aan de lichaamstemperatuur. Deze matrassen zijn ontwikkeld met geavanceerde technologieën om een diepe, herstellende slaap te bevorderen, vooral gewaardeerd in de medische sector. Ze zijn ideaal voor personen die kampen met rugklachten, voor wie langdurig bedrust vereist is, of die te maken hebben met circulatieproblemen. Bovendien zijn deze matrassen een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar preventieve maatregelen ter ondersteuning van de gezondheid.

Het unieke vermogen van traagschuim om zich aan te passen aan de contouren van het lichaam, biedt ongeëvenaarde ondersteuning en verlichting van drukpunten, wat bijdraagt aan een verbeterde slaapkwaliteit en -comfort. Deze matrassen zijn ontworpen om duurzaamheid en langdurige prestaties te leveren, waardoor ze een waardevolle investering zijn voor iedereen die zijn slaapervaring wil verbeteren.

Onze selectie omvat diverse soorten traagschuimmatrassen, elk met hun eigen unieke eigenschappen en voordelen, zodat u het perfecte matras kunt vinden dat aan uw specifieke behoeften voldoet. Door te kiezen voor een traagschuimmatras uit ons assortiment, investeert u in een kwalitatief hoogwaardig product dat ontworpen is om comfort, ondersteuning en een gezonde nachtrust te bieden.

Hoe werken matrassen van 200×200 cm met traagschuim?

Matrassen gemaakt van traagschuim, reagerend op de lichaamstemperatuur, hebben aanzienlijke populariteit gekregen, vooral op het gebied van de geneeskunde. Ze verlichten effectief klachten gerelateerd aan rugproblemen, langdurig liggen en circulatieproblemen. Bovendien kunnen ze een uitstekend preventief middel zijn voor mensen met een goede gezondheid.

De werking van traagschuimmatrassen is gebaseerd op het aanpassen van de druk op het lichaam afhankelijk van de temperatuur. Deze innovatieve technologie verbetert de bloedcirculatie, verlicht pijnklachten en gevoelens van gevoelloosheid. Traagschuimmatrassen zijn dus een uitstekende keuze voor alle gezinsleden, die niet alleen zorgen voor een comfortabele slaap, maar ook voor de gezondheid van de wervelkolom