Meer dan 10 jaar ervaring
Altijd gratis bezorging

Hardheid info Hardheid Hardheid

Kussen type info Kussen type Kussen type

Kussenovertrek info Kussenovertrek Kussenovertrek

Kussenvulling info Kussenvulling Kussenvulling

Maat info Maat Maat

Matrashoes info Matrashoes Matrashoes

Matrashoogte info Matrashoogte Matrashoogte

Matrasmaat info Matrasmaat Matrasmaat

Matrasvulling info Matrasvulling Matrasvulling

Thermisch type info Thermisch type Thermisch type

Type bekleding info Type bekleding Type bekleding

Type dekbed info Type dekbed Type dekbed

Type vulling info Type vulling Type vulling

Traagschuim Matrassen 80x200

Een thermisch responsief matras met afmetingen van 80×200 cm, gebaseerd op de technologie van traagschuim ontwikkeld door NASA in de jaren zeventig voor astronauten tijdens ruimtevluchten, wordt gebruikt om het lichaam te dempen en ongemak te verminderen bij de landing. Bekend als een “geheugenschuimmatras” of “Visco-matras”, deze geavanceerde product werkt uitstekend om comfortabel te kunnen slapen. De belangrijkste voordelen, zoals gelijkmatige gewichtsverdeling en temperatuurreactie, maken dat fabrikanten van hoogwaardige matrassen graag gebruikmaken van deze technologie om matrassen te creëren die zelfs aan de verwachtingen van de meest veeleisende klanten voldoen

Toont alle 5 resultaten

Matras van traagschuim 80×200 cm

Oorspronkelijk gebruikt in Amerikaanse ziekenhuizen om doorligwonden te voorkomen, zijn traagschuimmatrassen van 80×200 ook populair geworden in huizen en in de gezondheidszorg. Ze kenmerken zich door hun unieke vermogen om zich aan te passen aan de lichaamsvorm, wat zorgt voor ongeëvenaard slaapcomfort, zelfs voor twee personen. Dankzij hun eigenschappen, zoals langzaam terugveren naar de oorspronkelijke vorm, ervaart de partner geen ongemak door de bewegingen van de andere persoon tijdens de slaap.

Traagschuimmatrassen 80×200 cm: Optimale Ondersteuning en Comfort

In ons assortiment bieden we traagschuimmatrassen van 80×200 cm aan, die bekend staan om hun uitstekende aanpassingsvermogen aan de lichaamstemperatuur. Deze matrassen zijn ontwikkeld met geavanceerde technologieën om een diepe, herstellende slaap te bevorderen, vooral gewaardeerd in de medische sector. Ze zijn ideaal voor personen die kampen met rugklachten, voor wie langdurig bedrust vereist is, of die te maken hebben met circulatieproblemen. Bovendien zijn deze matrassen een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar preventieve maatregelen ter ondersteuning van de gezondheid.

Het unieke vermogen van traagschuim om zich aan te passen aan de contouren van het lichaam, biedt ongeëvenaarde ondersteuning en verlichting van drukpunten, wat bijdraagt aan een verbeterde slaapkwaliteit en -comfort. Deze matrassen zijn ontworpen om duurzaamheid en langdurige prestaties te leveren, waardoor ze een waardevolle investering zijn voor iedereen die zijn slaapervaring wil verbeteren.

Onze selectie omvat diverse soorten traagschuimmatrassen, elk met hun eigen unieke eigenschappen en voordelen, zodat u het perfecte matras kunt vinden dat aan uw specifieke behoeften voldoet. Door te kiezen voor een traagschuimmatras uit ons assortiment, investeert u in een kwalitatief hoogwaardig product dat ontworpen is om comfort, ondersteuning en een gezonde nachtrust te bieden.

Hoe werken matrassen van 80×200 met traagschuim?

Matrassen van traagschuim, die zich aanpassen aan de lichaamstemperatuur, hebben voornamelijk hun plaats gevonden in de geneeskunde. Ze zijn zeer geschikt voor mensen met rugklachten, langdurig liggen of circulatieproblemen. Ze kunnen ook dienen als preventief middel voor gezonde mensen.

De werking van matrassen van traagschuim bestaat uit het aanpassen van de druk op het lichaam afhankelijk van de temperatuur. Deze innovatieve technologie verbetert de bloedcirculatie, verlicht pijnklachten en gevoelloosheid. Matrassen van traagschuim zijn daarom een ideale keuze voor het hele gezin, omdat ze niet alleen zorgen voor een goede nachtrust, maar ook voor de gezondheid van de rug zorgen.