Meer dan 10 jaar ervaring
Altijd gratis bezorging

Hardheid info Hardheid Hardheid

Kussen type info Kussen type Kussen type

Kussenovertrek info Kussenovertrek Kussenovertrek

Kussenvulling info Kussenvulling Kussenvulling

Maat info Maat Maat

Matrashoes info Matrashoes Matrashoes

Matrashoogte info Matrashoogte Matrashoogte

Matrasmaat info Matrasmaat Matrasmaat

Matrasvulling info Matrasvulling Matrasvulling

Thermisch type info Thermisch type Thermisch type

Type bekleding info Type bekleding Type bekleding

Type dekbed info Type dekbed Type dekbed

Type vulling info Type vulling Type vulling

Traagschuim Matrassen 90x200

Traagschuimmatras van 90×200, gebaseerd op de technologie van traagschuim ontwikkeld door NASA in de jaren zeventig van de vorige eeuw voor ruimtevluchten, werd gebruikt in de stoelen van astronauten om het lichaam te dempen en te beschermen tegen ongemak bij de landing. Bekend als een “geheugenschuimmatras” of “Visco-matras”, is dit geavanceerde product uitstekend geschikt voor het bieden van slaapcomfort. De belangrijkste voordelen, zoals een gelijkmatige gewichtsverdeling en temperatuurgevoeligheid, maken dat fabrikanten van hoogwaardige matrassen graag gebruikmaken van deze technologie om matrassen te creëren die zelfs aan de verwachtingen van de meest veeleisende klanten voldoen.

Toont alle 5 resultaten

Traagschuimmatras van 90×200 cm

Oorspronkelijk bekend vanwege het gebruik in Amerikaanse ziekenhuizen ter voorkoming van doorligwonden, hebben traagschuimmatrassen van 90×200 cm ook populariteit gewonnen in huizen en in de bredere gezondheidszorg. Ze onderscheiden zich door een speciale eigenschap – ze kunnen zich aanpassen aan de lichaamsvorm, wat bijdraagt aan een uitzonderlijk slaapcomfort, zelfs voor twee personen. Dankzij het langzame terugveren naar de oorspronkelijke vorm, ervaart de andere persoon geen ongemak veroorzaakt door de bewegingen van de partner tijdens de slaap.

Traagschuimmatrassen 90×200 cm: Optimale Ondersteuning en Comfort

In ons assortiment bieden we traagschuimmatrassen van 90×200 cm aan, die bekend staan om hun uitstekende aanpassingsvermogen aan de lichaamstemperatuur. Deze matrassen zijn ontwikkeld met geavanceerde technologieën om een diepe, herstellende slaap te bevorderen, vooral gewaardeerd in de medische sector. Ze zijn ideaal voor personen die kampen met rugklachten, voor wie langdurig bedrust vereist is, of die te maken hebben met circulatieproblemen. Bovendien zijn deze matrassen een uitstekende keuze voor iedereen die op zoek is naar preventieve maatregelen ter ondersteuning van de gezondheid.

Het unieke vermogen van traagschuim om zich aan te passen aan de contouren van het lichaam, biedt ongeëvenaarde ondersteuning en verlichting van drukpunten, wat bijdraagt aan een verbeterde slaapkwaliteit en -comfort. Deze matrassen zijn ontworpen om duurzaamheid en langdurige prestaties te leveren, waardoor ze een waardevolle investering zijn voor iedereen die zijn slaapervaring wil verbeteren.

Onze selectie omvat diverse soorten traagschuimmatrassen, elk met hun eigen unieke eigenschappen en voordelen, zodat u het perfecte matras kunt vinden dat aan uw specifieke behoeften voldoet. Door te kiezen voor een traagschuimmatras uit ons assortiment, investeert u in een kwalitatief hoogwaardig product dat ontworpen is om comfort, ondersteuning en een gezonde nachtrust te bieden.

Hoe werken matrassen van 90×200 cm met traagschuim?

Matrassen van traagschuim, die zich aanpassen aan de lichaamstemperatuur, hebben hun plaats vooral gevonden in de geneeskunde. Ze zijn zeer geschikt voor mensen die kampen met rugklachten, langdurig liggen of problemen met de bloedsomloop. Ze kunnen ook dienen als preventief middel voor gezonde mensen.

De werking van traagschuimmatrassen bestaat uit het aanpassen van de druk op het lichaam afhankelijk van de temperatuur. Deze innovatieve technologie verbetert de bloedsomloop, verlicht pijnklachten en tintelingen. Traagschuimmatrassen zijn dus een ideale keuze voor het hele gezin, omdat ze niet alleen een uitstekende nachtrust bieden, maar ook zorgen voor de gezondheid van de rug.