Meer dan 10 jaar ervaring
Altijd gratis bezorging
Zikssen
topper zikssen 3
topper zikssen 2
topper zikssen 1
topper zikssen
topper zikssen 5

Matrastopper Zikssen

Gratis bezorging. Snelle verzending. Dostępne formy dostawy: kurier (DPD, DHL, Inpost), transport własny, (możliwość wniesienia, montażu i utylizacji), odbiór osobisty w salonie

Vraag uw adviseur naar het exacte bestelmoment Onderhandel over de prijs

Matras Topper Zikssen

Zikssen is een merk waar innovatie samengaat met traditie, waardoor ideale matrassen worden gecreëerd voor jouw gezonde en bevredigende slaap. Onze reis begon in de VS, waar we zorgvuldig onze matrassen ontwierpen. In het hart van ons bedrijf ligt de toewijding aan het gebruik van optimale, bewezen materialen die de tand des tijds hebben doorstaan. We begrijpen dat jouw matras een investering is in jouw welzijn, daarom streven we ernaar dat elk Zikssen-product de hoogste slaapkwaliteit biedt. Sinds 2013 creëert Zikssen producten die het belang van gezond slapen definiëren. Ons bedrijf gelooft niet in overdreven marketingcampagnes of billboards over de hele wereld. In plaats daarvan richten we ons op de kwaliteit van onze producten, die op zichzelf de beste reclame vormen. In de loop der jaren hebben we veel positieve recensies verzameld die getuigen van de kwaliteit van onze producten. Ontdek Zikssen vandaag nog en sluit je aan bij degenen die het geheim van verjongende slaap hebben ontdekt. Het is nu tijd om je slaap te verbeteren – het is tijd voor Zikssen.

Waarom zou je voor een Topper-matras van Zikssen kiezen?

De Topper-matras van Zikssen – revolutionair en geavanceerd, ons product markeert een nieuw tijdperk in de wereld van matrassen. In samenwerking met toonaangevende internationale merken en detailhandelaren, streven we naar het oplossen van toenemende klimaatproblemen, met als doel tegelijkertijd duurzame ontwikkeling van onze planeet te bereiken. Verhoog je slaapcomfort met de oplossingen die zijn toegepast in de Topper-matras:

  • Bewegingsabsorptie – innovatieve Micro Crapped-veren absorberen niet alleen zacht en glad het matrasoppervlak, maar absorberen ook perfect bewegingen en schokken, waardoor onaangename schommelingen worden geëlimineerd. Dit is een sleutelelement dat zorgt voor verjongende slaap en beschermt tegen matrasrotatie.
  • Afvoer van druk – we streven naar maximale drukverlichting en bieden tegelijkertijd een gevoel van gewichtloosheid. Milieuvriendelijke, hypoallergene kunstzijde stof, met de hand getuft, vormt het kenmerkende teken van een luxe matras.
  • Nauwkeurig handmatig stikken – garandeert niet alleen een verlengde slaaptijd, maar ook de langdurige duurzaamheid van je matras.

 

Met de Topper-matras van Zikssen ervaar je niet alleen diepe slaap, maar breng je ook een nieuw niveau van comfort in, met respect voor het milieu en luxe. Ontdek een revolutionaire manier van slapen die niet alleen de kwaliteit van je rust verbetert, maar ook bijdraagt aan de duurzame ontwikkeling van onze planeet.

Topper-matras Zikssen specificatie

  • Hardheid – matras van gemiddelde hardheid
  • Garantie – 5 jaar garantie

Voor wie is de Topper-matras bedoeld?

  • Stellen
  • Jeugd
Afmetingen N/B
Maat

160×200 cm, 180×200 cm, 200×200 cm

Matrashoogte

<18 cm

Garantie

5 jaar

Premium

Ja

Ervaring

10 jaar ervaring in het
uitrusten van slaapkamers

Veilig betalen

Uw bescherming
onze prioriteit

Gratis bezorging

Winkelen zonder
extra kosten

Beoordelingen

Controleer wat klanten zeggen over onze producten!