Meer dan 10 jaar ervaring
Altijd gratis bezorging
Senpo
oogmasker senpo

Oogmasker Senpo

Gratis bezorging. Snelle verzending. Dostępne formy dostawy: kurier (DPD, DHL, Inpost), transport własny, (możliwość wniesienia, montażu i utylizacji), odbiór osobisty w salonie

Vraag uw adviseur naar het exacte bestelmoment Onderhandel over de prijs

SENPO zijden oogmasker – een zachte aanraking voor een volledige nachtrust

Als je diepe en zeer ontspannende slaap wilt ervaren zonder je zorgen te maken over wakker worden, probeer dan het zijden oogmasker. Het natuurlijke en zachte materiaal waaruit het product is gemaakt (100% moerbeizijde) laat de huid ademen en is aangenaam voor het gezicht, zonder irritatie te veroorzaken. Het masker beschermt de ogen tegen externe prikkels zoals licht, wat het inslapen bemoeilijkt. Het kan zowel worden gebruikt tijdens het slapen in de slaapkamer als tijdens reizen met het vliegtuig, de auto, enz. Het product verbetert absoluut het slaapcomfort en resulteert in een verhoogd regeneratieniveau. Bovendien heeft het masker een heilzaam effect op de huid van de oogleden en het gezicht (vertraagt het verschijnen van rimpels). Bovendien helpt het masker stress te verminderen – de aanwezigheid van aminozuren in zijde beïnvloedt het zenuwstelsel en kalmeert het lichaam. Het masker blokkeert licht, wat de aanmaak van melatonine (het slaaphormoon) bevordert dat verantwoordelijk is voor het inslapen, effectief regenereert en vermoeidheid elimineert en kalmeert en helpt in slaap te vallen.

opaska jedwabna

Dit is een ideale keuze voor mensen met een gevoelige huid, dankzij de hypoallergene eigenschappen. Het masker is een milieuvriendelijk product en de stofgrammage van zijde is 22 mm. Het product kan met de hand of in de wasmachine worden gewassen op een delicaat Silk-programma dat speciaal is ontworpen voor zijdeverzorging. Het is belangrijk dat de watertemperatuur tijdens het wassen en spoelen niet hoger is dan 30°C, aangezien een te hoge temperatuur de vezel kan beschadigen en verkleuring van het materiaal kan veroorzaken. Zijden producten mogen ook niet worden gecentrifugeerd. Gebruik alleen zachte reinigingsmiddelen die zijn ontworpen voor zijden stoffen of vloeibare zeepvlokken. Zijden producten moeten natuurlijk worden gedroogd, uit de buurt van directe warmtebronnen zoals radiatoren of de zon, waarbij wasdrogers worden vermeden. Indien nodig moet het masker licht vochtig worden gestreken, aan de binnenkant van de stof, met een niet al te heet strijkijzer.

Zijden oogmasker specificaties

  • Stof – 100% moerbeizijde
  • Maat – universeel
  • Stofgrammage – 22 mm
  • Kleur – zwart
  • Zacht voor de huid

Voor wie is het zijden oogmasker bedoeld?

  • voor mensen die lijden aan slapeloosheid
  • mensen met een gevoelige huid
Maat

Universeel

Anti-allergisch

Ja

Garantie

2 jaar

Premium

Ja

Ervaring

10 jaar ervaring in het
uitrusten van slaapkamers

Veilig betalen

Uw bescherming
onze prioriteit

Gratis bezorging

Winkelen zonder
extra kosten

Beoordelingen

Controleer wat klanten zeggen over onze producten!