Meer dan 10 jaar ervaring
Altijd gratis bezorging

Over ons

SENPO is opgericht in 2010 – wij, als oprichters, hadden al verschillende ervaringen opgedaan, zodat we uiteindelijk konden beginnen met het oprichten van een bedrijf dat idealiter voldoet aan de verwachtingen van onze klanten. Vandaag, na 10 jaar activiteit, zijn we een herkenbaar merk geworden op de Poolse markt.

Wat doen we?

Wij voorzien slaapkamers van merkmatrassen, bedden, frames, dekbedden en kussens – alles wat je nodig hebt om comfortabel te slapen. In ons zeer brede aanbod vind je onder andere gestoffeerde bedden, houten bedden, matrassen vervaardigd volgens de meest moderne technologieën en kussens en dekbedden met synthetische of natuurlijke vulling.
Wij helpen zelfs de meest veeleisende klanten om goed en comfortabel te slapen.
Als je op zoek bent naar een product met een niet-standaard maat, zullen we ons best doen om het voor je te krijgen – jouw tevredenheid is het belangrijkst voor ons.

Waarom kiezen voor Senpo?

Volgens het principe ‘een tevreden klant trekt een andere aan’, doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat je jouw droombed of matras goed kiest en er lang van geniet na jouw aankoop. Wij geloven dat de sleutel hiertoe een klantenservice van topkwaliteit is. Daarom zorgen we voor de professionaliteit van onze adviseurs, voeren we trainingscycli uit en blijven we constant ontwikkelen. We zijn klaar voor elke uitdaging en staan hier klaar om te helpen, zowel in onze showrooms als in de online winkel.

Online Winkel senpo.nl

Tegenwoordig doen de meesten van ons hun aankopen via internet. Dit komt waarschijnlijk door zowel het gemak als een chronisch gebrek aan tijd. Om te voldoen aan de behoeften van onze klanten, runnen we ook een online winkel met een breed scala aan producten. Als je geen tijd hebt om een van onze winkels te bezoeken, kun je kennis maken met de producten op de website van de winkel en vervolgens alles bestellen met levering aan huis.

 

Slaap is belangrijk. Daarom zijn we hier om ervoor te zorgen dat je comfortabel slaapt.