Meer dan 10 jaar ervaring
Altijd gratis bezorging

Hardheid info Hardheid Hardheid

Kussen type info Kussen type Kussen type

Kussenovertrek info Kussenovertrek Kussenovertrek

Kussenvulling info Kussenvulling Kussenvulling

Maat info Maat Maat

Matrashoes info Matrashoes Matrashoes

Matrashoogte info Matrashoogte Matrashoogte

Matrasmaat info Matrasmaat Matrasmaat

Matrasvulling info Matrasvulling Matrasvulling

Thermisch type info Thermisch type Thermisch type

Type bekleding info Type bekleding Type bekleding

Type dekbed info Type dekbed Type dekbed

Type vulling info Type vulling Type vulling

Tempur

Welkom in de wereld van comfort van het merk TEMPUR® – een pionier op het gebied van matrastechnologie, bedframes en kussens. Als je op zoek bent naar matrassen en kussens van de hoogste kwaliteit die ongeëvenaard comfort en ondersteuning bieden, ben je hier aan het juiste adres. We zijn trots dat we producten van TEMPUR® kunnen aanbieden, een bedrijf dat al tientallen jaren synoniem staat voor innovatie op het gebied van slaap. TEMPUR® is een merk dat de matrassen- en kussensmarkt heeft gerevolutioneerd door producten aan te bieden die zijn gemaakt van een uniek materiaal dat oorspronkelijk is ontwikkeld door NASA. Deze geavanceerde technologie zorgt ervoor dat TEMPUR®-producten zich aanpassen aan de vorm van je lichaam, wat ongeëvenaard comfort en ondersteuning biedt. Met TEMPUR® wordt elke nacht een ontspannende en regenererende ervaring. We nodigen je uit om kennis te maken met ons aanbod!

Resultaat 1–12 van de 60 resultaten wordt getoond

Cosmetische producten van het merk TEMPUR®

Het merk TEMPUR® maakt gebruik van NASA-technologie om producten van ruimtekwaliteit te creëren die zelfs de meest veeleisende klanten tevreden zullen stellen. TEMPUR® onderzoekt, ontwikkelt, produceert en distribueert matrassen, kussens en andere slaapartikelen. Met vele jaren ervaring in het laboratorium – en in de slaapkamer – is het ervan overtuigd dat het jou de beste nachtrust kan bieden. De meeste producten zijn gemaakt van het originele TEMPUR®-materiaal en worden geproduceerd in fabrieken in Denemarken en de Verenigde Staten.

In het TEMPUR®-assortiment vind je matrassen, kussens, bedbodems en bedden.

Tempur® matrassen

Dit is een essentieel element voor comfortabele ondersteuning tijdens rusttijden. Goed slapen is belangrijk voor onze gezondheid en welzijn, dus het is de moeite waard om te investeren in een hoogwaardig matras dat de juiste pasvorm en comfort biedt die je nodig hebt. We bieden een breed scala aan matrassen met verschillende parameters en gevoelens voor gebruikers, maar ze bieden allemaal ongeëvenaarde ondersteuning, kenmerkend voor de producten van deze fabrikant. Om een matras te kiezen dat aan je verwachtingen voldoet, bezoek je de dichtstbijzijnde winkel.

Tempur® bedbodems

Dit is het meest zichtbare element van de slaapkameruitrusting. Een breed scala aan soorten en kleuren bekledingsmaterialen maakt het mogelijk om ze aan te passen aan de stijl van je interieur. Het toevoegen van een bedbodem verhoogt de duurzaamheid en verbetert de ventilatie van het matras. Bij het kiezen van de juiste bedbodem, overweeg welke parameters voor jou het belangrijkst zijn. Verstelbare modellen maken het gemakkelijk om in bed te lezen en tv te kijken en laten je vermoeide benen omhoog brengen om in een nog comfortabelere positie te zitten of te liggen.

Tempur® kussens

Een goed kussen dat je hoofd en nek op de juiste manier ondersteunt in een comfortabele positie, is essentieel om te genieten van de beste slaapkwaliteit. Ontdek ons brede assortiment kussens en ontdek hoe de verscheidenheid aan vormen en gevoelens slaap ondersteunt in verschillende posities.

Accessoires

Het bedrijf heeft een uitgebreid assortiment luxe accessoires voor thuis en handig voor op reis voorbereid.